فرشته طائرپور درباره قرار گرفتن نام "وقتی همه خواب بودند" در بین هشت نامزد اولیه سینمای ایران برای معرفی به اسکار به خبرنگار مهر گفت: "از اینکه فیلم "وقتی همه خواب بودند" در میان هشت نامزد معرفی به اسکار حضور دارد خوشحالم و تصور می کنم تا همین جای ماجرا نیز این انتخاب برای پرونده این فیلم نکته مثبتی باشد."
وی در ادامه افزود: "به هر حال این فیلم آقای فریدون حسنپور تصویری مبتنی بر ایمان و عرفان ایران را نسبت به مناسک جهانی حج نشان می دهد و مانند آن است که درباره یک موضوع واحد و آشنا شعری به زبان فارسی برای همه مردم دنیا سروده باشیم."
طائر پور تصریح کرد: "تصور می کنم نکته موثر در انتخاب فیلم "وقتی همه خواب بودند" برای مرحله اول گزینش هم همین نکته بوده باشد که برداشت ایرانی است از یک موضوع ایمانی و مشترک میان همه مسلمانان جهان و آشنا برای همه مردم جهان."
این تهیه کننده سینما با اشاره به هشت فیلم نامزد برای معرفی به اسکار گفت: "هشت نامزد انتخاب شده در مرحله اول هر کدام نماینده گونه متفاوتی از سینمای ایران هستند و این دست هیئت انتخاب نهایی را باز می گذارد تا با شناختی که از منظر کارشناسی، از جو کنونی جهان و موقعیت سینمای ایران و همچنین سینمای جهان دارند، انتخاب نهایی را انجام دهند."
طائرپور در پایان تاکید کرد: "به هر حال فراموش نکنیم که وقتی با وجود همه جدال های سیاسی، اقتصادی و حتی فرهنگی هنوز این موقعیت را داریم که از میان تولیدات قابل توجه سینمای ملی مان در سال فیلمی را انتخاب و به مراسم اسکار معرفی کنیم، در واقع برخوردار از مهلت و فرصتی هستیم که باید قدر آن را بدانیم و از آن درست استفاده کنیم."
"وقتی همه خواب بودند" با بازی گلاب آدینه، محمدرضا فروتن و غزل شاکری یکی از هشت فیلمی است که کمیته انتخاب فیلم ایرانی برای اسکار آن را برای حضور در بخش بهترین فیلم غیرانگلیسیزبان هشتادمین دوره اسکار انتخاب کرده است. آخرین مهلت معرفی فیلمها به این بخش دهم مهرماه است.
نظر شما