پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۸ شهریور ۱۴۰۱، ۱۵:۰۵

مدیر روابط عمومی آموزش وپرورش کهگیلویه وبویراحمد:

مهمترین رویکرد روابط عمومی ها تنویر افکار عمومی و شفاف سازی است

مهمترین رویکرد روابط عمومی ها تنویر افکار عمومی و شفاف سازی است

یاسوج- مدیرروابط عمومی آموزش وپرورش کهگیلویه وبویراحمد گفت:اقناع سازی افکار عمومی، تعامل بارسانه ها،اطلاع رسانی دقیق،شفاف وتنویرافکارعمومی ازمهمترین رویکردهای روابط عمومی آموزش وپرورش است.

به گزارش خبرنگار مهر، ولی موسوی ظهر دوشنبه در جمع خبرنگاران افزود: در این راستا، دو دوره آموزشی ویژه کارشناسان روابط عمومی ادارات اموزش و پرورش شهرستان و مناطق استان برگزار می‌شود.

وی بیان داشت: ایجاد تحرک، پویایی، کارآمدی و افزایش بهره وری لازم در بین آنها از مهمترین اهداف برگزاری این کارگاه‌های آموزشی است.

موسوی با بیان اینکه کمبود نیروی انسانی متخصص و ماهر و نیز نداشتن تجهیزات اولیه کافی از مشکلات است، گفت: آموزش و پرورش، رکن اساسی و مهمترین دستگاه فرهنگی کشور در توسعه و ترسیم آینده‌ای درخشان برای ایران اسلامی است.

وی افزود: برای رسیدن به آگاهی و سواد، بینش و ضرورت آموزش و پرورش در بسیاری از کشورها به طور کامل شناخته شده و تلاش آنها برای بهبود این رکن اساسی و انسان ساز در جوامع است.

کد خبر 5593249

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha