پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۴ مهر ۱۳۸۶، ۱۹:۳۲

واشنگتن مدعی شد :

پرونده هسته ای ایران هنوز خاتمه نیافته است

دولت آمریکا امروز در واکنش به سخنان رئیس جمهوری کشورمان در مجمع عمومی سازمان ملل مدعی شد که پرونده هسته ای ایران هنوز بسته نشده است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه، نیکولاس برنز معاون وزیر امور خارجه آمریکا در پاسخ به محمود احمدی نژاد رئیس جمهوری ایران که گفته بود پرونده هسته ای ایران دیگر بسته شده است، تاکید کرد که پرونده هسته ای ایران هنوز بسته نشده است.

رئیس جمهوری ایران در سخنان خود در مجمع عمومی سازمان ملل متحد گفت: من رسماً اعلام می کنم که از نظر ما موضوع هسته ای ایران خاتمه یافته و به یک امر عادی در آژانس بدل شده است.

کد خبر 559479

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha