به گزارش خبرنگار مهر، سیدمحمد حسینی شامگاه جمعه در گفتگو با خبرنگاران اظهارکرد: سه هزار و ۲۰۰ واحد مسکن محرومان در استان در حال ساخت بوده که شرایط حمایتی از آنها متفاوت است.
مدیر کل بنیاد مسکن گلستان گفت: از این تعداد ۷۹۷ واحد مسکن محرومان هر کدام ۵۰ میلیون تومان کمک بلاعوض دریافت کردهاند.
وی اضافه کرد: این واحدها علاوه بر ۱۰۰ میلیون تومان تسهیلات قرضالحسنه با کارمزد پنج درصد و بازپرداخت ۲۰ ساله از ۵۰ میلیون تومان کمک نقدی بلاعوض، ۱۰ تُن سیمان رایگان و دو هزار و ۲۰۰ کیلوگرم میله گرد رایگان بهره مند شدند.
طبق گفته حسینی طراحی نقشهها و نظارت بر ساخت این واحدها هم رایگان است.
حسینی از تحویل نخستین حواله میله گرد رایگان واحدهای مسکن محرومان در شهرستان مراوه تپه خبر داد و گفت: سهم این شهرستان برای ساخت مسکن محرومان ۸۰۰ واحد بوده که بیش از ۳۰۰ واحد آن در حال ساخت بوده و دارای پیشرفت فیزیکی مناسبی است.
نظر شما