به گزارش خبرنگار مهر استاندار کردستان شب گذشته در ویژه برنامه گرامیداشت روز جهانگری در سنندج گفت: برای توسعه صنعت گردشگری و توریسم که در حال حاضر منبع تامین درآمد بسیاری از کشورهای جهان است توجه به زیر ساخت های آن امری مهم و حیاتی است.
اسماعیل نجار افزود: ما نمی توانیم از جذب گردشگر در استان سخن بگوئیم در حالیکه شرایط و امکانات لازم را برای اقامت و خدمات ویژه به آنان مهیا ننموده باشیم.
وی جاذبه های گردشگری استان را زیاد برشمرد و ادامه داد: اگر بتواینم این جاذبه های بکر را که شناسایی شده به اطلاع همه علاقمندان به این صنعت برسانیم و در کنار این موضوع به توسعه زیر ساخت های آن هم توجه داشته باشیم می شود امیدوار بود که استان کردستان یکی از استان های پیشرو کشور در زمینه جذب گردشگر و توسعه صنعت توریسم باشد.
وی به مصوبات سفر هیئت دولت به کردستان در بخش گردشگری اشاره کرد و خاطرنشان کرد: مصوبات بسیار خوبی در این زمینه تصویب شده و اهمیت این موضوع هم برای دولت مردان ما کاملا مشخص و مبرهن است که ما هم امیدواریم با تلاش همه مسولان خدمتگزار استان و یاری مردم در راه عملی نمودن این مصوبات گام های مثبتی برداریم.
اسماعیل نجار افزود: توسعه صنعت گردشگری نیازمند همکاری و مشارکت فعال مردم نیز هست و اگر مردم هم به سهم خود در این راه مسولان را یاری ندهند مطمئن باشید که توفیقی حاصل نخواهد شد.
وی سپس به جاذبه های گردشگری استان اشاره و اضافه کرد: دریاچه زریبار مریوان خود نگین زیبای کشور ایران است که با یک برنامه سه ساله که تدوین شده امیدوارم به عنوان یکی از قطب های گردشگری کشور ایران مطرح شود.
استاندار کردستان گفت: در همین راستا و در جهت توسعه صنعت گردشگری در استان مقدمات ساخت یک پارک سنتی در خیابان حضرت امام خمینی (ره) سنندج که چندین اثر تاریخی در آن قرار دارند مهیا شده و امیدواریم که مسئولان شهرداری سنندج هر چه سریعتر مقدمات ساخت آن را فراهم نمایند.
نظر شما