ناصر حسینی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: با توجه به برنامههای تعمیراتی و نگهداری شرکت گاز استان کرمانشاه مشکلی برای تأمین گاز مصرفی مردم در فصل سرما ندارد.
وی با اشاره به اینکه ۲ هزار و ۹۶۰ واحد صنعتی استان کرمانشاه به شبکه گازرسانی متصل هستند، افزود: ۱۱۴ واحد صنعتی دیگر نیز در حال اتصال به شبکه گازرسانی استان است.
سرپرست شرکت گاز استان کرمانشاه تصریح کرد: شرکت گاز استان کرمانشاه با گازرسانی به ۳۰ شهر و یک هزار و ۸۷۵ روستا درحال تداوم عملیات گازرسانی برای پوشش حداکثری گازرسانی است.
حسینی بیان کرد: امروز ضریب نفوذ گازرسانی شهری ۹۹.۶ و روستایی ۸۶.۱ است و با پایان عملیات گازرسانی به شهر ریجاب در پایان سال ضریب نفوذ شهری به ۹۹.۹ درصد خواهد رسید.
وی ادامه داد: عملیات گازرسانی به ۱۷۸ روستا هم اکنون درحال اجرا است و ۷۴ روستا در حال پیمان سپاری و ۲۱۳ روستا در حال طراحی است.
نظر شما