پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۵ مهر ۱۳۸۶، ۱۱:۱۴

سخنگوی وزارت خارجه (اجمالی):

در شرایطی برابر و عادلانه آماده مذاکره‌‌ایم

در شرایطی برابر و عادلانه آماده مذاکره‌‌ایم

سد محمد علی حسینی درباره اعلام آمادگی رئیس جمهور آمریکا برای مذاکره با ایران گفت: جمهوری اسلامی قبلا هم اعلام کرده بود که آماده است با کشورهای 1+5 در شرایطی برابر و عادلانه مبتنی بر حقوق دو جانبه و بدون پیش شرط مذاکره کند.

به گزارش خبرنگار مهر، سید محمد علی حسینی سخنگوی وزارت امور خارجه پیش از ظهر امروز در نشست هفتگی خود با خبرنگاران داخلی و خارجی با اشاره به بی نتیجه ماندن تلاش چند کشور برای اعمال تحریم های خارج از چارچوب سازمان ملل علیه کشورمان اظهار داشت: جلسه گروه کشورهای موسوم به 1+5 نیز در این خصوص به نتیجه خاصی دست نیافت و قرار است فرصتی که ایران در همکاری با آژانس ایجاد کرده تا دو ماه آینده جهت تداوم این همکاری ها ادامه داشته باشد.

 حسینی درباره اعلام آمادگی جرج بوش رئیس جمهور آمریکا برای مذاکره با ایران گفت: جمهوری اسلامی ایران قبلا هم اعلام کرده بود که آماده است با کشورهای 1+5 در شرایطی برابر و عادلانه مبتنی بر حقوق دو جانبه و بدون پیش شرط مذاکره کند.

سخنگوی وزارت خارجه خاطر نشان کرد: آنچه در اظهارات آقای بوش مطرح شد نسبت به گذشته صراحت بیشتری داشت ولی موضع جدیدی نبود و مسئله مذاکره پس از تعلیق غنی سازی نکته ای بود که پیش از این هم از زبان مسئولان آمریکایی شنیده بودیم و پاسخ آن هم اعلام شده بود.

وی همچنین با بیان اینکه دیدار خاویر سولانا با علی لاریجانی انجام خواهد شد ، افزود: زمان این دیدار هنوز مشخص نیست ولی در آن پیرامون مسائل مورد توجه دو طرف گفتگو خواهد شد.

حسینی تصریح کرد: همانگونه که قبلا اعلام شده تعلیق بحثی قدیمی است و ما همواره تاکید کرده ایم که در مذاکرات باید طرح ها و ابتکارات جدیدی که متضمن حقوق جمهوری اسلامی ایران باشد مورد گفتگو و تبادل نظر قرار گیرد.

اخبار تکمیلی متعاقبا ارسال می شود...

کد خبر 561472

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha