پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۳ آبان ۱۴۰۱، ۱۱:۳۴

۴ و ۵ آبان ماه انجام می شود؛

اراک میزبان سفرا، شهرداران و رایزنان اقتصادی ۱۰ کشور خارجی

اراک میزبان سفرا، شهرداران و رایزنان اقتصادی ۱۰ کشور خارجی

اراک- استاندار مرکزی از میزبانی کلانشهر اراک از سفرا، شهرداران، رایزنان اقتصادی و سرمایه گذاران بیش از ۱۰ کشور خارجی در چهارم و پنجم آبان ماه خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، فرزاد مخلص الائمه از میزبانی کلانشهر اراک از سفرا، شهرداران، رایزنان اقتصادی و سرمایه گذاران بیش از ۱۰ کشور خارجی در چهارم و پنجم آبان ماه خبر داد و گفت: با حضور مهمانان خارجی و فعالان حوزه اقتصاد شهری از داخل و خارج کشور فرصت‌های سرمایه گذاری و ایجاد توسعه در محورهای مختلف عمرانی، گردشگری، تفریحی، فرهنگی و اقتصادی کلان شهر اراک بررسی خواهد شد.

مخلص الائمه افزود: با برنامه‌ریزی به عمل آمده طرح‌ها و ظرفیت‌های صددرصد آماده برای جذب سرمایه که از مراحل اداری اخذ مجوزها و پروانه‌ها عبور کرده و تأییدات لازم دستگاه‌های اجرایی را دریافت کردند به سرمایه‌گذاران معرفی خواهند شد که شرایط مطلوبی را برای حضور فعالان اقتصادی مهیا کرده و ارتقا خدمات عمرانی و توسعه شهری را هم در اراک به همراه خواهد داشت.

وی ادامه داد: اراک یکی از قطب‌های تولیدات صنعتی و تخصصی در کشور است که در این همایش شرایط حضور سرمایه‌گذاران در حوزه فعالیت‌های صنعتی، تولیدی، کشاورزی و خدماتی هم بررسی خواهد شد و ضمن برگزاری همزمان نمایشگاه توانمندی‌های صنعتی استان سرمایه‌گذاران و میهمانان خارجی با حضور در بعضی واحدهای صنعتی با توانمندی‌ها و تولیدات استان و اراک آشنا خواهند شد.

مخلص الائمه در ادامه عنوان کرد: مرکز استان مرکزی با استقرار در مسیر ارتباطی شمال جنوب و شرق به غرب کشور و برخورداری از ظرفیت‌های عظیم صنعتی، فرهنگی، علمی، درمانی و دانشگاهی در صورت توسعه به عنوان موتور محرک توسعه برای استان‌های همجوار هم عمل خواهد کرد و در توسعه اقتصادی کشور هم مؤثر خواهد بود.

کد خبر 5616607

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha