پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۹ مهر ۱۳۸۶، ۱۲:۰۲

"مایکل مولن" امروز ریاست ستاد مشترک ارتش آمریکا را تحویل می گیرد

"مایکل مولن" امروز ریاست ستاد مشترک ارتش آمریکا را تحویل می گیرد

دریادار " مایکل مولن" رئیس سابق عملیاتهای نیروی دریایی آمریکا امروز ریاست ستاد مشترک ارتش آمریکا را از ژنرال " پیتر پیس" تحویل خواهد گرفت.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه، تحویل این سمت جدید طی مراسمی در منطقه ای مشرف به رودخانه " پوتماک" انجام خواهد شد.

به گزارش فرانس پرس، مولن 60 ساله با چالشهایی فراتر از جنگ عراق از جمله موضوع هسته ای ایران روبرو خواهد بود.

سنای آمریکا چندی پیش مایکل مولن را رسما به عنوان رئیس‌ ستاد مشترک ارتش این کشور تعیین کرد.

مایکل مولن فرد تعیین شده از طرف "جورج بوش" رئیس جمهور آمریکا، به طور رسمی و با تایید سنای آمریکا به جای ژنرال "پیتر پیس" به عنوان رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا منصوب شد.

سیاستمداران و ژنرالهای بازنشسته‌ آمریکا، پیتر پیس و دیگر افسران ارشد این کشور را به عدم برنامه ‌ریزی برای اداره امور پس از جنگ در عراق متهم کرده‌اند.

مولن چندی پیش اعلام کرده بود که فکر می ‌کند حضور نیروهای آمریکایی در عراق سال ها به طول انجامد و خروج فوری ارتش آمریکا از عراق می‌تواند اوضاع عراق را متشنج تر کند.

کد خبر 561805

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha