اشرف بروجردی، مسئول کمیته زنان و جوانان ستاد ائتلاف اصلاح طلبان با بیان این خبر افزود: صحبت هایی برای انتخاب مرتضی حاجی در ستاد ائتلاف اصلاح طلبان مطرح شده، اما انتخاب وی به عنوان سخنگو تاکنون قطعی نشده است.
وی همچنین در خصوص فعالیت های کمیته زنان و جوانان ستاد ائتلاف اصلاح طلبان، اظهارداشت: این کمیته یکی کمیته های هشت گانه ستاد ائتلاف است که برای سامان دهی فعالیت های زنان و جوانان اصلاح طلب شکل گرفته است.
بروجردی گفت: با تشکیل این کمیته زنان و جوانان، سازمان کار این کمیته تشکیل شده و به دنبال انجام وظایف مربوط به خود است که مهمترین آنها تشکیل کمیته زنان و جوانان در ستادهای ائتلاف استان هاست.
وی در پایان تصریح کرد: کمیته زنان وجوانان در ستادهای استانی به زودی شکل خواهد گرفت و با توجه به وظیفه تعریف شده اش، به پیشبرد اموراین دو قشر در استان ها نیز خواهد پرداخت.
نظر شما