پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۵ آبان ۱۴۰۱، ۲۲:۲۵

معاون وزیر صمت:

۶۰۰ میلیارد تومان برای تکمیل کارخانه سیمان دهلران نیاز است

۶۰۰ میلیارد تومان برای تکمیل کارخانه سیمان دهلران نیاز است

ایلام-معاون وزیر صمت گفت: ۶۰۰ میلیارد تومان برای تکمیل کارخانه سیمان دهلران نیاز است.

به گزارش خبرنگار مهر، وجیه الله جعفری شامگاه پنجشنبه در حاشیه بازدید از کار خانه سیمان دهلران بیان کرد: کارخانه سیمان دهلران نیازمند حمایت از مجموعه بانکی است و باید همه کمک کنند تا این پروژه هرچه زودتر تکمیل شود.

وی ادامه داد: باید در بازده زمانی کوتاهی مشکل تأمین مالی را از راه‌های مختلف حل کنیم.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت: یکی از مسیرهای حل مشکلات مالی این پروژه است که سرمایه گذار و بانک عامل پای کار باشد تا مشکل حل شود.

وی ادامه داد: طولانی شدن این پروژه به صلاح نیست و باید این کارخانه فعال می‌شود، حتی اگر سرمایه گذار پای کار نباشد خود بانک باید آن را فعال کند و این سرمایه مملکت است و باید به بهره برداری برسد.

وی با اشاره به اینکه باید خود سرمایه گذار و بانک پای کار باشند، گفت: ما هم تلاش می‌کنیم تأمین مالی برای تکمیل این پروژه حل شود.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: قابلیت‌های مختلف بخش‌های معدنی مانند گچ، مواد سیلیس و آهک می‌تواند زمینه سرمایه‌گذاری را در مناطقی چون شهرستان آبدانان فراهم کند.

وی افزود: ایمیدرو به عنوان سازمان توسعه صنایع معادن در این زمینه فعالیت‌های فعال در حوزه سرمایه گذاری انجام می‌دهد که همکاران ما در شرکت‌های وابسته و خود ایمیدرو ظرف مدت ۲ ماه بررسی لازم را انجام می‌دهند تا بتوانیم سرمایه گذاری لازم را از طریق شرکت‌های بخش خصوصی و شرکت‌های وابسته به این منطقه انجام می‌شود.

جعفری بیان داشت: در مناطق جنوبی استان ایلام ظرفیت‌های خوبی وجود دارد و ما به دنبال این هستیم که در حوزه صنعت و معدن این منطقه بررسی‌های لازم انجام شود تا بتوان با توجه به ظرفیت‌هایی که در این شهرستان وجود دارد، حوزه معادن را توسعه دهیم.

کد خبر 5618622

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha