محمد باقر نبوی در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: سازمان راپمی اعلام کرده است به دلیل شرایط نامساعد آب و هوایی، امکان تهیه عکس های شفاف در زمان وقوع حادثه و ورود نفت به سواحل خلیج فارس وجود نداشته است و امکان استفاده از تصاویر گرفته شده نیز وجود ندارد.
مدیر کل دفتر زیست دریایی سازمان حفاظت محیط زیست ، تصریح کرد: بنا داشتیم با تصاویر ماهواره ای ، وسعت آلودگی بوجود آمده در خلیج فارس را به دادگاه ثابت کنیم تا نیروگاه برق بندرعباس برای پرداخت 600 هزار دلار خسارت وارده بهانه ای نداشته باشد.
وی اظهار داشت: مسئولان نیروگاه به دنبال صدور رای دادگاه به نفع خودشان هستند، اما باید گفت ؛ نظریه کارشناسان و بازرسان همگی قصور نیروگاه بندرعباس را اثبات می کند.
نبوی با تاکید بر اینکه نیروگاه برق باید خسارت وارده را پرداخت کند، اظهار داشت : 8 کیلومتر از طول و به عرض 100 متر از سواحل خلیج فارس آلوده شده که به طور حتم برای رفع این آلودگی باید هزینه های بالایی صرف شود.
نظر شما