به گزارش خبرگزاری مهر، منوچهر متکی وزیرامورخارجه کشورمان که به منظور شرکت در شصت و دومین اجلاس مجمع عمومی در نیویورک بسر می برد با "دیوید میلیبند" وزیرامورخارجه انگلیس دیدار کرد.
متکی در این دیدار با اشاره به مسائل منطقه گفت: در عراق و افغانستان بر اساس یک تصویر غلط راه اشتباه تعقیب شده و راه حل مشکل در عراق و منطقه تصحیح سیاست های غلطی است که آمریکا و دولت قبلی انگلستان در عراق دنبال کرده اند.
وزیرامورخارجه کشورمان با تبیین اوضاع افغانستان گفت: انگلستان مسئول مبارزه با مواد مخدر در افغانستان است اما ما شاهد روند افزایش تولید مواد مخدر در این کشور هستیم.
وی سپس به دیدار مقامات ارشد انگلیس در موسی قلعه با طالبان تصریح کرد: این گونه اقدامات تداوم سیاست های اشتباهی است که باعث تقویت طالبان و تضعیف دولت منتخب افغانستان می گردد.
متکی با ارزیابی نقش ایران در منطقه گفت: ایران تنها کشور منطقه است که به طور کامل از دولت منتخب عراق و افغانستان حمایت می کند.
متکی سپس با تشریح همکاری های اخیر ایران و آژانس بین المللی انرژی هسته ای گفت: حمایت جامعه بین المللی از آژانس راه حل مناسبی است و به اعتقاد جمهوری اسلامی ایران تنها راه حل استمرار مذاکره بین ایران و آژانس است.
وزیرامورخارجه انگلیس نیز در این دیدار با اشاره به جلسه 1+5 در واشنگتن گفت: استفاده از انرژی هسته ای حق مسلم ایران است و ما به منظور حمایت از آژانس بین المللی انرژی اتمی در همکاری های اخیر با ایران تا گزارش ماه نوامبر جاری از روند این مذاکرات که از سوی البرادعی و سولانا ارائه می شود، منتظر خواهیم ماند.
همچنین وزیرامورخارجه انگلیس سیاست های کشیورش در افغانستان و عراق را تشریح کرد و اقدام انگلیس در بصره را در راستای سیاست های دولت جدید انگلیس خواند.
نظر شما