به گزارش خبرنگاران مهر، این راهپیمایی از ساعت 10 صبح امروز به صورت همزمان در سراسر کشور آغاز شده است و در تهران نیز روزه داران مسلمان از اقشار مختلف در حالی که با مشت های گره کرده فریاد"مرگ بر اسرائیل" و "مرگ بر آمریکا" سر می دهند، به سوی محل برگزاری نماز جمعه در حرکتند.
امروز هموطنان تهرانی نیز همچون سایر ملت ایران، با محکوم کردن جنایات رژیم صهیونیستی، همبستگی شان را با ملت مظلوم فلسطین اعلام می کنند.
درمراسم راهپیمایی روز قدس امسال نیز چون سال های گذشته، شخصیت های کشوری و لشگری ازجمله رئیس جمهور و هیات وزیران، رئیس مجلس خبرگان، روسای مجلس و قوه قضائیه، نمایندگان مجلس و فرماندهان و کارکنان نیروهای مسلح نیز حضور خواهند یافت.
مسیرهای هفت گانه ای که راهپیمایان تهرانی امروز طی می کنند، عبارتند از:
مسیر شماره 1: مسجد امام حسین (ع)- میدان امام حسین(ع)- خیابان انقلاب - دانشگاه تهران.
مسیر شماره 2: مسجد جامع ابوذر - میدان ابوذر- خیابان ابوذر - خیابان قلعه مرغی - خیابان قزوین - خیابان کارگر - میدان انقلاب - خیابان انقلاب - دانشگاه تهران.
مسیر شماره 3: مسجد دارالسلام - میدان منیریه - خیابان ولی عصر(عج) - خیابان انقلاب - دانشگاه تهران.
مسیر شماره 4: مسجد امام زمان(عج) - تقاطع خیابان بهبودی - خیابان آزادی - میدان انقلاب - خیابان انقلاب - دانشگاه تهران.
مسیر شماره 5: مسجد نور - میدان جهاد - خیابان دکتر فاطمی - خیابان ولی عصر (عج)- خیابان انقلاب - دانشگاه تهران.
مسیر شماره 6: مسجد حضرت ابوالفضل(ع) - میدان توحید - خیابان توحید - خیابان آزادی - میدان انقلاب - خیابان انقلاب - دانشگاه تهران.
مسیر شماره 7: مسجد الجواد(ع) - میدان هفتم تیر - خیابان کریم خان - میدان ولی عصر(عج) - خیابان ولی عصر - خیابان انقلاب - دانشگاه تهران.
بنابر این گزارش، در این مسیرها پلاکاردهای متعددی نصب شده که بر روی آنها سخنانی از امام خمینی (ره)، رهبر معظم انقلاب، رئیس جمهور و موضع گیری و اظهارات مقامات، احزاب، گروه ها، نهادها و سازمان های مختلف کشورمان در حمایت از ملت مستضعف فلسطین نوشته شده است.
نظر شما