به گزارش خبرنگار پارلماني "مهر" كروبي وضعيت فعلي را عجيب توصيف كرد و افزود: ما كارمان فعلا گير كرده است البته پيگيري خواهيم كرد و از شب گذشته نيز اقدامات و پيگيري هاي خود را با آقاي خاتمي آغاز كرده ايم و راهمان باز است.
كروبي مجددا از تدوين كنندگان قانون اساسي خواست كه به شهادت بايستند و بگويند شوراي نگهبان آيا مي تواند هر كس را خواست رد كند و هر كس را كه خواست تاييد كند.
رييس مجلس افزود: فردي 4 بار براي ورود به مجلس تاييد صلاحيت شود و اين بار رد شود چه استدلالي دارد؟ اين چه نوع برخوردي است كه با ما مي شود ؟ ما عجب گرفتاري شده ايم.
وي ابراز اميدواري كرد: با تدبير رهبري معضل فعلي حل شود.
كروبي خاطرنشان كرد: در مجلس دوره چهارم نيز اينگونه شد و عليرغم اينكه بارها گفتيم باز توجه نكردند و تبعات آن را هم ديديم.
رييس مجلس شوراي اسلامي افزود: انتخابات از آن مردم است و سرنوشت كشور به دست خود مردم است نه اينكه 6 نفر تصميم بگيرند.
كروبي با بيان اينكه استعفا بايد روال قانوني خود را طي كند گفت: اين استعفا بايد در دستور كار هفته بعد قرار بگيرد ، بعد مخالفان و موافقان اظهار نظر كنند و پذيرش استعفا با نمايندگان درصحن علني مجلس است و در اختيار اينجانب به عنوان رييس مجلس يا نماينده استعفا دهنده نيست و نمي توانيم در اين باره شخصا تصميم بگيريم.
نظر شما