به گزارش خبرنگار مهر درخوی، رحیم قربانی ظهر امروز در جریان بازدید از طرح های فرهنگی این شهرستان افزود: کاوش های باستان شناسی که اخیراً در این محوطه صورت گرفته است نشان می دهد که یک مجموعه غنی فرهنگی در این مکان نهفته است.
وی در ادامه با اشاره به برگزاری کنگره شمس تبریزی در خوی در آینده نزدیک افزود: تبیین جایگاه شامخ شمس تبریزی در عرفان اسلامی - ایرانی از اهداف مهم این همایش است.
استاندار آذربایجان غربی در بازدید از طرح ساماندهی به مزار شمس تبریزی خوی اظهار کرد: طرح ساماندهی به مزار شمس تبریزی با یک میلیارد و 500 میلیون ریال اعتبار اولیه اجرا می شود و هم اکنون 30 درصد پیشرفت دارد.
قربانی در سفر به خوی از دانشکده علوم قرآنی هم بازدید کرد.
وی در بازدید از دانشکده علوم قرآنی شهرستان خوی با اشاره به جایگاه والای علوم قرانی در کشور آمادگی خود را برای مساعدت در جهت راه اندازی رشته های جدید در این دانشکده و تکمیل فضاهای آموزشی آن اعلام کرد.
در این دانشکده 200 دانشجو در دو رشته علوم قرآنی به تحصیل اشتغال دارند.
استاندار آذربایجان غربی همچنین در سفر به شهرستان خوی از نمایشگاه حجله شهادت پایگاه شهدای محله خوی نیز بازدید و به شهدای این منطقه ادای احترام کرد.
نظر شما