پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۴ آذر ۱۴۰۱، ۱۴:۲۵

فرماندار ویژه جهرم خبر داد؛

ارجاع ۱۰۷ پرونده واحدهای صنفی متخلف در جهرم به تعزیرات حکومتی

ارجاع ۱۰۷ پرونده واحدهای صنفی متخلف در جهرم به تعزیرات حکومتی

جهرم - فرماندار ویژه جهرم گفت: در یک ماه گذشته ۱۰۷ پرونده تخلفات واحد صنفی به تعزیرات حکومتی ارسال شده که از این تعداد برای ۹۷ پرونده رای صادر شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدحسن شعبانی ظهر دوشنبه در نشست ستاد تنظیم بازار شهرستان جهرم گفت: تولید کنندگان، توزیع کنندگان و عرضه کنندگان با تمام توان برای تأمین نیاز مردم تلاش می‌کنند و خوشبختانه جهرم با کمبود کالاهای اساسی مواجه نیست.

فرماندار ویژه شهرستان جهرم با بیان اینکه بسیاری از شهروندان از برخی واحدهای صنفی به دلیل گرانفروشی، عدم درج قیمت و برخی دیگر از تخلفات گلایه مند هستند، افزود: اقدامات نظارتی باید در این خصوص با جدیت و به صورت مستمر ادامه داشته باشد و به هیچ عنوان نباید از نظارت‌ها کاسته شود.

رئیس ستاد تنظیم بازار شهرستان جهرم با بیان اینکه در دوهفته گذشته از ۲۶۰ واحد صنفی شهرستان جهرم بازرسی شده است، ادامه داد: از این تعداد ۱۱ واحد صنفی به دلیل تخلف، پرونده آنان به تعزیرات حکومتی ارجاع شده که از این تعداد ۹ تخلف در خصوص عدم درج قیمت و ۲ تخلف عدم ارائه فاکتور بوده است.

شعبانی ادامه داد: در یک ماه گذشته ۱۰۷ پرونده تخلفات واحد صنفی به تعزیرات حکومتی ارسال شده که از این تعداد برای ۹۷ پرونده رأی صادر شده و ۲۶ پرونده در مرحله استعلام و بررسی است که بنا به اعلام تجهیزات‌ها واحد صنفی، بین یک میلیون و ۳۰۰ هزار تومان تا ۸ میلیون تومان به دلیل تخلفات گرانفروشی، کم فروشی، عدم درج و ارائه فاکتور و … جریمه شده اند.

نماینده عالی دولت در شهرستان جهرم گفت: شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تخلف اعم از گران‌فروشی، کم‌فروشی، عدم درج قیمت و ارائه فاکتور، احتکار، دیگر تخلفات صنفی را به صورت شبانه‌روزی با شماره تلفن ۱۲۴ نظارت و بازرسی ادارات صنعت، معدن و تجارت شهرستان اطلاع دهند.

فرماندار ویژه جهرم در پایان تاکید کرد: تشدید نظارت بر بازار با توجه به شرایط اقتصادی کشور و فضای روانی ایجاد شده میان جامعه، یک مطالبه عمومی بوده و گامی مهم در راستای احیای حقوق عامه محسوب می‌شود.

کد خبر 5647164

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha