پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۹ آذر ۱۴۰۱، ۱۱:۴۸

رئیس جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان خبر داد؛

ایجاد ۸۰۱۳ فرصت شغلی با اجرای مصوبات جهاد کشاورزی در قرارگاه غدیر

ایجاد ۸۰۱۳ فرصت شغلی با اجرای مصوبات جهاد کشاورزی در قرارگاه غدیر

زاهدان- رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: با اجرای ۲۲ برنامه مصوب شده در قرارگاه غدیر استان، ۸ هزار و۱۳ نفر در سیستان دارای شغل می‌شوند.

به گزارش خبرنگار مهر، سید محمد رضا سیدحسینی صبح شنبه در نشست قرارگاه غدیر سیستان و بلوچستان که با حضور استاندار و اعضا در محل استانداری برگزار شد، افزود: با توجه به شرایط خاص منطقه سیستان و عدم آورد رودخانه هیرمند و تداوم خشکسالی، به منظور ایجاد اشتغال و درآمد زایی برای بهره برداران، ۲۲ برنامه در مجموعه جهاد کشاورزی در زیر بخش‌های، تولیدات گیاهی و دامی، آب و خاک، ترویج، صنایع کشاورزی، دامپزشکی و شیلات با افق ایجاد اشتغال زایی برای ۸ هزارو ۱۳ نفر به تصویب قرارگاه غدیر رسید.

وی ادامه داد: تاکنون برای احداث گلخانه‌های خانگی، خانه باغ، کشت و توسعه گیاهان دارویی، تولید علوفه، پرورش مرغ بومی، شترمرغ، دام سبک و سنگین، شتر و زنبور عسل، احیای چاهک‌های کشاورزی، کارگاه‌های فرآوری خانگی گیاهان دارویی و بسته بندی محصولات کشاورزی، پرورش متراکم ماهیان گرم آبی و سردآبی و احداث استخر، صندوق خرد زنان روستایی، گلخانه‌های کوچک روستایی و مکانیزاسیون بیش از هزار و ۳۵۰ میلیارد ریال تسهیلات ارزان قیمت از محل منابع اعتباری سازمان جهادکشاورزی، سپاه پاسداران، بنیاد برکت، کمیته امداد امام خمینی (ره)، خط اعتباری و تبصره ۱۸ به متقاضیان پرداخت شده است.

وی تصریح کرد تاکنون برای ۳ هزار و ۶۳۶ طرح مجوز صادر و براساس میزان طرح‌های اجرای شده برای ۲ هزار و ۸۱۴ نفر ایجاد اشتغال شده است.

کد خبر 5651064

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha