پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۹ آذر ۱۴۰۱، ۱۲:۰۷

جانشین انتظامی استان سمنان خبر داد؛

دستگیری یک سارق در سمنان/ ۳۰ فقره سرقت در زمان مرخصی از زندان

دستگیری یک سارق در سمنان/ ۳۰ فقره سرقت در زمان مرخصی از زندان

سمنان- جانشین انتظامی استان سمنان از دستگیری یک سارق با ۳۰ فقره سرقت در سمنان خبر داد و گفت: این سارق، سرقت‌های خود را در زمان مرخصی از زندان انجام می‌داده است.

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ سید علی میر احمدی صبح شنبه در جمع خبرنگاران به میزبانی ستاد فرماندهی انتظامی استان سمنان ضمن اشاره به دستگیری یک سارق در شهرستان سمنان، تاکید کرد: در پی گزارش به سرقت مأموران انتظامی شهرستان سمنان پرونده را در دست گرفته و تحقیقات خود را آغاز کردند.

وی با بیان اینکه گشت کلانتری ۱۳ شهرک گلستان سمنان در زمان گشت زنی به فردی مشکوک می‌شود که در حال سرقت یک دستگاه پراید بود، افزود: این فرد با دیدن مأموران انتظامی از صحنه متواری و مأموران نیز وی را تحت تعقیب قرار می‌دهند.

جانشین انتظامی استان سمنان با بیان اینکه فرد مظنون از زندانیانی بوده که در مرخصی به سر می‌برد لذا بلافاصله بعد از این موضوع برای دور کردن ظن مأموران انتظامی، خود را به زندان معرفی می‌کند، گفت: در تحقیقات تکمیلی هویت وی فاش و مشخص شد وی در زمان مرخصی از زندان سرقت‌های خود را انجام می‌داده است.

میراحمدی با بیان اینکه این سارق ۳۰ فقره سرقت را انجام داده است، گفت: تحقیقات تکمیلی برای صدور حکم مجازات به دستگاه قضائی استان سمنان ارجاع شده است.

وی با بیان اینکه این فرد با دیدن شواهد و قرائن به ۳۰ فقره سرقت اعتراف کرد، تاکید کرد: سرقت‌های وی از نوع خودرو و قطعات و تجهیزات آن بوده است.

کد خبر 5651119

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha