پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۷ مهر ۱۳۸۶، ۷:۵۳

صفدرحسینی: اصلاح‌طلبان با شعارهای اقتصادی و معیشتی وارد انتخابات می‌شوند

صفدرحسینی: اصلاح‌طلبان با شعارهای اقتصادی و معیشتی وارد انتخابات می‌شوند

مسئول کمیته استان‌های ستاد ائتلاف اصلاح طلبان گفت: اصلاح طلبان با طرح شعارهای اقتصادی و معیشتی در انتخابات مجلس هشتم شرکت می کنند.

سید صفدر حسینی در گفتگو با خبرنگار مهر با اعلام این مطلب، گفت: اصلاح طلبان در انتخابات مجلس هشتم در راستای تحقق اهداف سند چشم انداز 20 ساله کشور، برنامه های خود را بر مبنای توجه جدی به وضعیت معیشت مردم برای مهار تورم و ایجاد فرصت های شغلی و توسعه سرمایه گذاری ارائه خواهند کرد.

وی، دستاوردهای اقتصادی دولت اصلاحات را مثبت ارزیابی کرد و گفت: در برنامه سوم توسعه، نرخ رشد اقتصادی شش درصد پیش بینی شده بود و دولت وقت توانست 6/5 درصد آن را محقق سازد، در حالی که رشد اقتصادی سال 85 در دولت نهم در حد 5/2 درصد متوقف شد. این وضعیت در شرایطی اتفاق افتاد که دولت نهم 5/2 برابر متوسط سالانه برنامه سوم توسعه، منابع درآمدی داشت.

وزیر امور اقتصادی و دارایی دولت خاتمی همچنین وضعیت کنونی بازار سرمایه در کشور را نابسامان توصیف کرد و  گفت : شاخص بورس تا قبل از تحویل دولت به احمدی نژاد بالای 13 هزار بود در حالی که این شاخص در دولت نهم به زیر 10 هزار کاهش یافته است.

حسینی یادآور شد: رشد سرمایه گذاری در دولت اصلاحات به طور متوسط بالای 12 درصد بود و این رشد در دولت احمدی نژاد زیر 10 درصد است.

مسئول کمیته استان‌های ستاد ائتلاف اصلاح طلبان خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه سه سال از برنامه اول سند چشم انداز 20 ساله کشور سپری شده است اما دولت نهم نتوانسته است دستاورد مهمی را به ارمغان بیاورد.

وی در ادامه ضمن انتقاد از سیاست های دولت در خصوص بانک ها، گفت: دولت صد درصد خلاف سیاست های کلی نظام در خصوص بانک ها عمل می کند و با مداخلات گسترده خود در مورد نرخ سود بانکی و وجوه جمع آوری شده، برنامه چهارم را کنار گذاشته و با به کارگیری مجموعه ای از سیاست های غیر منسجم و ناکارآمد، وضعیت نامناسبی را برای بانک ها ایجاد کرده است.

وزیر سابق امور اقتصادی و دارایی تصریح کرد: در برنامه چهارم توسعه که بر اساس سند چشم انداز تصویب شده و مورد تأیید رهبر معظم انقلاب نیز قرار گرفت، پیش بینی شده است به جز بانک های تخصصی و بانک های ملی و سپه، بقیه بانک ها به بخش خصوصی واگذار شود و بانک ها از مداخلات گسترده دولت و امر و نهی های آن در امان بمانند، اما دولت نهم برخلاف این سیاست ها رفتار می کند.

کد خبر 565520

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha