پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۷ مهر ۱۳۸۶، ۱۰:۲۷

درگفتگو با مهر عنوان شد:

جزئیات دستور کار مذاکرات امروز ایران و آژانس

جزئیات دستور کار مذاکرات امروز ایران و آژانس

نماینده ایران در آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با اعلام خبر ورود هیئت کارشناسی آژانس بامداد امروز به تهران، ماموریت این هیئت را گفتگو در خصوص اجرای تفاهم نامه ایران و آژانس خواند.

علی اصغر سلطانیه در گفتگو با خبرنگار مهر، همچنین اعلام کرد: مذاکرات ایران و آژانس که از امروز آغاز می شود  2 الی3 روز به طول خواهد انجامید.

بنابراین گزارش اولی هاینونن معاون مدیر کل آژانس بین المللی انرژی اتمی در امور پادمان ها، در این دور از مذاکرات خود با جواد وعیدی معاون امنیت بین الملل دبیر شورای عالی امنیت ملی به تکمیل اطلاعات آژانس در خصوص دستگاه های سانتریفیوژ P1 , P2 در ایران خواهد پرداخت.

در این مذاکرات محمد سعیدی معاون امور بین الملل سازمان انرژی اتمی، علی اصغرسلطانیه نماینده ایران درآژانس و جمعی از کارشناسان آژانس بین المللی انرژی اتمی نیز حضور دارند.

 مذاکرات فنی ایران و آژانس بین المللی انرژی اتمی در قالب مدالیته جدید همکاریها ودر زمینه مسائل مربوط به سانتریفیوژهای P1 و P2  دوم و سوم مهر در تهران برگزار شده بود . در این مذاکرات یکی از مدیران آژانس که به همراه یک کارشناس فنی به تهران سفر کرده بود ، با سلطانیه ، سعیدی و تیم کارشناسان ایرانی گفتگو کردند .

در توافقنامه‌ ایران و آژانس که در21 تیرماه میان اولی هاینونن، معاون مدیر کل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در امور پادمان‌ها و جواد وعیدی معاون امنیت بین‌الملل دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران در در تهران تصویب شد ، مقرر شده بود که دو طرف دوم و سوم مهرماه (24 و 25 سپتامبر)  گامهایی اساسی برای حل موضوع دستگاه های سانتریفیوژ P1 و P2 بردارند. نشست تکمیلی دیگری نیز در اواسط اکتبر پیش بینی شده بود تا این گفتگوها را تکمیل کند . نشست امروز نشست تکمیلی مقرر است که ظاهرا زود تر از موعد در حال برگزاری است . 

براساس برنامه  تنظیم شده ، آژانس تا تاریخ 9 شهریور( 31 ‬اوت ) همه سئوالات باقیمانده در رابطه با مسئله سانتریفیوژهایP1و P2  ‬را به تهران ارایه کرده است.

طبق آخرین گزارش محمد البرادعی مدیر کل آژانس بین المللی انرژی اتمی ایران در دور جدید همکاری ها با آژانس  موضوعات پلوتونیوم و بازفرآوری را زودتر از موعد تعیین شده بر اساس توافق حل و فصل کرده وبدون اجبار حقوقی اجازه بازدید از راکتور آب سنگین اراک را به بازرسان داده است .

کد خبر 565639

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha