۳۰ آذر ۱۴۰۱، ۱۲:۵۷

وزیر اقتصاد:

افزایش سرمایه ۳۵ هزار میلیارد تومانی بانک های دولتی تصویب شد

افزایش سرمایه ۳۵ هزار میلیارد تومانی بانک های دولتی تصویب شد

وزیر امور اقتصاد و دارایی گفت: دولت مصوب کرد تا ۳۵ هزار میلیارد تومان به سرمایه بانک‌های دولتی به زودی اضافه شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، سید احسان خاندوزی در حاشیه جلسه امروز هیأت دولت در جمع خبرنگاران در مورد تسهیلات بانکی اظهار کرد: با توجه به اینکه نارضایتی‌های بسیاری در مورد تسهیلات در نظر گرفته شده بانک‌ها وجود داشت، دولت مصوب کرد تا ۳۵ هزار میلیارد تومان به سرمایه بانک‌های دولتی به زودی اضافه شود.

وزیر امور اقتصاد و دارایی افزود: به طور خاص برای اولین بار در چند دهه اخیر است که جز دو بانک ملی و سپه که تا سطح استاندارد جهانی کفایت سرمایه فاصله دارند، تمام بانک‌ها کفایت سرمایه شأن تا ۸ درصد بر پایه صورت‌های مالی ۱۴۰۰ افزایش یابد. با این کار بانک‌ها هم در توان تسهیلات دهی به مردم و هم در مراودات بین المللی می‌توانند از این افزایش سرمایه استفاده کنند که اتفاقی خوب در هفته‌ها و ماه‌های آینده خواهد بود. یعنی دولت به جای اینکه این رقم را صرف کسری بودجه خودش کند، صرف افزایش توان تسهیلات دهی شبکه‌های بانکی کرد.

وی در مورد واریز سود سهام عدالت، گفت: از دیروز پرداخت نیمی از سود سهام عدالت خانوارها آغاز شد.

خاندوزی ادامه داد: به ازای هر فرد که دارای سهام عدالت است، برای برخی ۵۳۲ هزار تومان و برای برخی ۶۰۰ هزار تومان واریز شده یا خواهد شد.

وی افزود: امروز بانک‌های رفاه، سپه، دی، سامان، رسالت و برخی دیگر از بانک‌ها سود را واریز خواهند کرد. عملیات پرداخت برخی دیگر از بانک‌ها نیز در روزهای پنج‌شنبه و شنبه انجام خواهد شد.

وزیر امور اقتصاد و دارایی یادآور شد: آنچه پرداخت شده نیمی از سود سهام عدالت شرکت‌ها در سال ۱۴۰۰ است. نیم دیگر آن تا پایان سال یا در سال ۱۴۰۲ پرداخت خواهد شد.

کد خبر 5661506

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • علی IR ۱۵:۴۴ - ۱۴۰۱/۰۹/۳۰
      1 0
      افزایش تسهیلات تکلیفی بانک ها مشکل نقدینگی و تورم را تشدید خواهد کرد، اول باید بخش عرضه از طریق احیای واحدهای تولیدی تعطیل و جهش تولید و یا واردات تقویت شود و بعد با افزایش حقوق یا افزایش تسهیلات تکلیفی بخش تقاضا را هم تقویت کرد، اگر بخش عرضه تقویت نشود و فقط تقاضا را تقویت کنیم تورم مهار نخواهد شد
    • علی IR ۱۵:۴۸ - ۱۴۰۱/۰۹/۳۰
      1 1
      بهتربود برای مهار تورم این پول صرف احیای واحدهای تولیدی تعطیل شده و تامین مالی واحد های تولیدی میشد و بخشی هم صرف تکمیل پروژه های نیمه تمام و پروژه هایی که پیشران اقتصادی بودند هزینه میشد تا رونق اقتصادی و اشتغال ایجاد میکرد و بخش عرضه در بازار را تقویت میکرد و تورم مهار میشد و بیشتر به نفع مردم بود
    • NL ۲۰:۱۱ - ۱۴۰۱/۰۹/۳۰
      0 0
      این پول امرکز کمتر از یک میلیارد دلار است . تنها آقای خاوری در یک مورد سه میلیارد دلار را از بانک خارج و به دلار تبدیل و از کشور خارج کرد . یعنی سه برابر افزایش سرمایه در نظر گرفته شده ب ای کل سیستم بانکی . چنین اقتصادی با اینجور چیز ها درست نخواهد شد .
    • حسین IR ۰۱:۵۰ - ۱۴۰۱/۱۰/۰۱
      0 0
      جناب آقای خان دوزی ما الان یک سال منتظر سود مجمع سالانه سهام دولتی دارا هستیم الان 3 ماه که سود مجمع از شرکتهای زیر مجموعه گرفته شده پس چرا سود بین سهامداران پخش نمیکنید بخدا گرفتارم 30درصد منفی خوره