۱۸ دی ۱۴۰۱، ۱۵:۰۷

محمودزاده مطرح کرد؛

کتاب‌های زبان آموزشگاه‌ها باید مدیریت شود

کتاب‌های زبان آموزشگاه‌ها باید مدیریت شود

رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی گفت: کتاب‌های زبان آموزشگاه‌ها باید مدیریت شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، احمد محمودزاده معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و مشارکت‌های مردمی در گردهمایی کشوری رؤسای ادارات مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی و اعضای شورای هماهنگی مؤسسان مدارس غیر دولتی سراسر کشور اظهار کرد: امروز توفیق داریم نشست مشترک رؤسای ادارات مشارکت‌ها و مدارس و مراکز غیردولتی استان‌ها و همچنین رؤسای شوراهای مؤسسان مدارس استان‌ها را جهت هم‌اندیشی، هم‌افزایی، گفتمان‌سازی و طراحی اقدام مشترک برای اجرای برنامه‌های پیش‌رو سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی داشته باشیم.

وی به روز نوزدهم دی‌ماه اشاره کرد و گفت: این روز یادآور حماسه بزرگ و باشکوه مردم قم است که برگ دیگری از کتاب زرین انقلاب اسلامی را رقم زد و روند انقلاب را به‌گونه‌ای شکل داد که هم پایان حکومت ۲۵۰۰ ساله شاهنشاهی را رقم زد و هم در پیروزی انقلاب اسلامی نقش برجسته و ممتازی داشت.

محمودزاده بر انتقال روحیه و انگیزه مبارزاتی این قیام‌ها به نسل امروز به ویژه نوجوانان و جوانان توسط نظام تعلیم و تربیت کشور تأکید کرد و گفت: این روز بزرگ را گرامی می‌داریم و برای شهیدان و ایثارگران این حماسه جاوید درود می‌فرستیم و یاد و خاطره حضرت امام (ره) که تداوم بخش و استمرار این مسیر نورانی است را گرامی می‌داریم؛ ان‌شاءالله همه ما از فیوضات این روزهای عزیز بهره‌مند شویم و در مسیر نورانی حرکت حضرت امام (ره) به رهبری آیت‌الله خامنه‌ای (مدظله العالی)، پرتوان ادامه دهیم.

وی با اشاره به اینکه سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و برنامه درسی ملی با رویکرد دولت سیزدهم، اسناد بسیار با ارزشی هستند که شناسنامه فلسفی و فرهنگی نظام تعلیم و تربیت ما را تشکیل می‌دهند، اظهار کرد: راهبردهای اساسی و جدی زیادی در سند تحول وجود دارد که یکی از راهبردها، مردمی‌سازی نظام حکمرانی آموزش و پرورش است.

رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و مشارکت‌های مردمی تصریح کرد: با توجه به تأکید وزیر آموزش و پرورش مبنی بر استقرار این سند در نظام آموزش و پرورش، گفت: با پیاده‌سازی مؤلفه‌های این سند، شاهد رشد و بالندگی در نظام تعلیم و تربیت کشور خواهیم بود.

تحصیل ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار دانش‌آموز در ۱۸ هزار مدرسه غیردولتی

وی ادامه داد: در سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی حدود ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار دانش‌آموز در ۱۸ هزار مدرسه به صورت غیردولتی، یک میلیون و ۱۰۰ هزار فراگیر در ۲۰ هزار مرکز آموزش‌های مکمل و زبان، حدود یک میلیون و ۱۳۰ هزار دانش‌آموز در قالب ۳۳۸۳ مدرسه هیأت امنایی و حدود ۲۳۰ هزار دانش‌آموز در ۱۵۷۰ مدرسه در مناطق آزاد تجاری تحصیل می‌کنند که این سازمان برای برنامه‌ریزی آموزشی و پرورشی این دانش‌آموزان، مأموریت دارد.

محمودزاده گفت: سعی داریم در قالب سه نوع برنامه راهبردی فعالیت کنیم که برنامه اول، تقنینی است از جمله می‌توان به بازنگری و تغییر در قانون شوراهای آموزش و پرورش، بازنگری در قانون تأسیس مدارس و مراکز غیردولتی، طراحی نظام جامع مشارکت و تنظیم آئین‌نامه توسعه مشارکت‌های مردمی به شیوه مدیریت هیأت امنایی است.

وی ادامه داد: نوع دوم برنامه‌ها، سیاست‌گذاری برنامه‌های مدیریتی است که از جمله ۱- طراحی مدل و الگوی ایجاد مدارس مردمی از طریق واگذاری مدارس دولتی و غیردولتی به گروه‌های مردمی، جهادی، خیرین و واقفین، ۲- طراحی مدل جدید از مدارس هیأت امنایی با نقش‌آفرینی معلمان، نمایندگان اولیا، خانواده‌ها، نهادهای انقلابی و مذهبی، نمایندگان مدیریت محلی، ۳- تأسیس و اداره مدارس غیردولتی توسط افراد حقیقی صاحب صلاحیت مدرسه‌داری و همچنین نهادها و تعاونی‌ها، ۴- طراحی نظام آموزش معلم برای مدارس غیردولتی، که متأسفانه نظام آموزشی خوبی برای معلمان در این سازمان نداشتیم بنا داریم با همکاری دانشگاه فرهنگیان، مجموعه مدیریت گزینش و سایر مجموعه‌ها که مصوبات و مجوز برگزاری این دوره‌ها را در سطح کشور دارند، اقدام خواهیم کرد.

۵- تولید الگوهای کاربردی بر اساس مفاد سند در حوزه محتوا هم مدنظر است چرا که در محتواهای مکمل مدارس غیردولتی و کتاب‌های زبان آموزشگاه‌ها یک رها شدگی در سال‌های گذشته وجود داشته است که باید مدیریت شود.

وی با بیان اینکه رویکرد سوم، برنامه‌های ترکیبی و مشترک با سایر معاونت‌هاست، افزود: با معاونین آموزشی هم در حوزه آموزش ابتدایی و هم آموزش متوسطه، معاونین پرورشی و تربیت بدنی، توافقنامه‌های در سطح وزارتخانه انجام شده است و برای تعیین شاخص‌های کمی و کیفی برای اجرای مطلوب سند تحول بنیادین در حال فعالیت کنیم. که به محض حصول نتیجه رتبه بندی مدارس انجام خواهد شد.

کد خبر 5676757

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha