پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۱ دی ۱۴۰۱، ۸:۴۴

طی شب گذشته انجام شد؛

اسکان اضطراری ۱۰۰۰ نفر متأثر از برف در جاده‌های خراسان جنوبی

اسکان اضطراری ۱۰۰۰ نفر متأثر از برف در جاده‌های خراسان جنوبی

بیرجند- مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی گفت: در پی بارندگی برف و کولاک شب گذشته در سطح جاده‌های استان خراسان جنوبی، هزار و ۲۵۳ نفر اسکان اضطراری داده شدند.

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از روابط عمومی جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی، محمدعلی کاوسی با اعلام گزارش امدادرسانی در برف و کولاک طی شب گذشته، اظهار داشت: سه شهرستان بیرجند، قاین و فردوس طی این مدت تحت تأثیر برف و کولاک بوده و امدادگران در محورهای کوهستانی این شهرها خدمات امدادی لازم را به هموطنان ارائه کرده‌اند.

وی با بیان اینکه یک هزار و ۲۵۳ نفر از خدمات اسکان اضطراری استفاده کرده‌اند، افزود: از مجموع این افراد تعداد ۹۰۳ نفر در شهرستان قاین، ۲۰۰ نفر در شهرستان فردوس و تعداد ۱۵۰ نفر در شهرستان بیرجند اسکان داده شده‌اند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی ادامه داد: همچنین سرنشینان هشت خودروی سواری که در مسیر جاده‌های استان گرفتار برف و کولاک شدند، به محل امن انتقال یافتند.

وی با اشاره به فعالیت ۲۵ تیم امدادی برای ارائه خدمات امدادی به متأثران از برف و کولاک، گفت: تعداد ۸۹۰ تخته پتو، بیش از ۳۰۰ عدد کنسروجات و یک هزار و ۵۰۰ قرص نان بین در راه ماندگان توزیع شده است.

کد خبر 5679238

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha