به گزارش خبرنگار مهر در شیراز، قاسم دیانت طلب ظهر امروز در جمع خبرنگاران افزود: همچنین اکثر این واحد ها به سیستم های کنترل کننده آلودگی مجهز هستند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود ضمن تاکید بر لزوم هماهنگی توسعه صنایع با ساز و کارهای محیط زیست خاطرنشان کرد: تا کنون اقدامات مناسبی در این زمینه صورت گرفته اما هنوز برای رسیدن به وضعیت دلخواه فاصله زیادی داریم.
سرپرست حفاظت محیط زیست استان فارس اجرای طرح های پژوهشی، ایجاد اجماع، تنظیم برنامه جامع رسانه ای و آموزشی و... را از جمله راهکار های موثر در جهت دست یابی به توسعه پایدار و محیط زیست سال در استان فارس خواند و افزود: در حال حاظر در این راستا مکان یابی محل دفن زباله 70 نقطه شهری در فارس و 50 شهر در این استان صورت گرفته و مکان یابی 20شهر دیگر نیز در حال انجام است.
نظر شما