پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۵ مهر ۱۳۸۶، ۱۰:۴۱

منصور برزگر :

هنوز در خصوص سرمربی تیم ملی به جمع بندی نرسیده ایم / شاگردانم جای تشکر از من انتقاد می کنند

هنوز در خصوص سرمربی تیم ملی به جمع بندی نرسیده ایم / شاگردانم جای تشکر از من انتقاد می کنند

مدیر فنی تیم‌های ملی کشتی آزاد گفت: خبر سرمربیگری محمود معزی پور که چند روزی است در رسانه‌ها به گوش می‌رسد صحیح نیست و هنوز در خصوص سرمربی جدید تیم ملی به جمع بندی نهایی نرسیده ایم.

به گزارش خبرگزاری مهر، منصور برزگر در خصوص اخباری که طی روزهای جاری در خصوص سر مربی جدید تیم ملی کشتی آزاد مطرح می شود ، تصریح کرد: در همین گفتگو صراحتا خبر سرمربیگری محمود معزی پور را تکذیب می‌کنم و تا زمانی که به جمع‌بندی نهایی نرسیم سرمربی تیم ملی کشتی آزاد را انتخاب نمی‌کنیم.

برزگر اضافه کرد: گلایه‌ای از بعضی شاگردان خود دارم، شاگردانی که چندین سال برای آنها زحمت کشیده‌ام اما بدون هیچ تشکر و قدردانی حالا از عملکرد من انتقاد می‌کنند.

وی ادامه داد: با انتقاد کردن مخالف نیستم اما انتقادی که به دور از منیت و تنگ نظری صورت بگیرد قابل قبول است. افرادی که از من انتقاد می‌کنند متأسفانه امتحان خود را قبلا پس داده‌اند و پی فرصتی هستند تا به این طریق به جاه و مقامی دست پیدا کنند.

 برزگر در پایان تصریح کرد: اگر این افراد واقعا به فکر کشتی هستند پای به میدان گذاشته و بدون غرض‌ورزی تجربیات و اندوخته‌های خود را در اختیار کشتی گیران قرار دهند. امیدوارم جامعه کشتی با یک همدلی و وفاق بتواند پیوند دوستی را در بین خود مستحکم‌تر کند.

کد خبر 569831

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha