پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۵ بهمن ۱۳۸۲، ۱۰:۲۳

سازمان پزشكي قانوني اعلام كرد:

واكسيناسيون سرخك وسرخجه، ناهنجاري جنيني بدنبال نداشت

با توجه به گذشت يك ماه از طرح تلقيح واكسيناسيون سرخك و سرخجه ، تا كنون هيچ موردي از ناهنجاري هاي جنيني در جامعه مشاهده نشده است.

به گزارش خبرگزاري مهر، بدنبال تلقيح واكسن سرخك و سرخجه به تعدادي از زنان باردار كه از بارداري خود بي اطلاع بودند، سئوالات مكرري از سوي مردم در مورد احتمال تاثيرات منفي واكسن بر جنين و نياز احتمالي به انجام سقط مطرح شد كه متعاقب آن كميسيون تخصصي سازمان پزشكي قانوني كشور براي بررسي موضوع تشكيل جلسه داد.

بر اساس منابع علمي و نتيجه كميسيون مذكور مشخص شد، واكسن سرخك و سرخجه ويروس ضعيف شده آن بيماري است و تا كنون نيز موردي از بروز ناهنجاري جنيني ناشي از تزريق اين واكسن گزارش نشده است، و بروز عوارض احتمالي نظير تب و بثورات و ... در مادر نيز مانند ديگر افراد غير حامله بوده و از همين رو تزريق واكسن سرخك و سرخجه لازم به صدور مجوز سقط جنين درماني ندارد."

 

کد خبر 57008

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha