پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱۶ بهمن ۱۴۰۱، ۱۱:۴۳

امام جمعه یزد:

دوران انقلاب اسلامی زمان پیاده‌سازی اسلام واقعی است

دوران انقلاب اسلامی زمان پیاده‌سازی اسلام واقعی است

یزد- نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه یزد گفت: دوران انقلاب اسلامی زمان پیاده‌سازی اسلام واقعی است.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله محمدرضا ناصری صبح یکشنبه در دیدار جمعی از مداحان و شاعران آیینی یزد به مناسبت میلاد حضرت علی (ع) و ایام دهه فجر با اشاره به جملاتی از نهج البلاغه اظهار داشت: حضرت علی (ع) در تمامی ابعاد زندگی خود همراه نبوت بوده که این افتخار بزرگی است زیرا همه آرامش خود را برای آرامش پیامبر و دین خدا گذاشت.

وی عنوان کرد: سیر حرکتی زندگی حضرت علی (ع) که در خانه کعبه زاده شد، در خانه پیامبر رشد کرد و در خانه خدا شهید شد، قابل تامل است اما متاسفانه در این سیر غفلت شده و سیره زندگانی حضرت، آنگونه که باید معرفی نشده است.

ناصری با بیان اینکه عده‌ای این همه فضیلت را نادیده گرفته اند، افزود: اگر حضرت علی (ع) در جنگ‌های پیامبر نبود و آن شجاعت‌ها را از خود نشان نمی‌داد، معلوم نبود چه بر سر اسلام می‌آمد.

نماینده ولی فقیه در استان یزد ادامه داد: امیرالمومنین (ع) در سختی‌ها، جنگ‌ها و تمام سختی‌ها یک لحظه از ولایت و پیامبر جدا نشد، خیلی‌ها از پیرامون پیامبر پراکنده شدند اما علی (ع) حتی لحظه‌ای عقب ننشست.

وی عنوان کرد: امیدواریم در این دوران که دوران انقلاب و دوران حاکمیت الله و زمان پیاده شدن اسلام واقعی است، در کنار اسلام و انقلاب بمانیم و پایدار و استوار به این مسیر ادامه دهیم.

ناصری عنوان کرد: همه باید مراقبت کنیم که در صراط مستقیم حرکت کنیم و در این مسیر، لغزش نداشته باشیم.

گفتنی است؛ در این مراسم مداحان استان یزد به مداحی و شعرا به شعرخوانی با موضوع فضائل حضرت علی (ع) پرداختند.

کد خبر 5700850

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha