به گزارش خبرنگار مهر، نخستین همایش علمی تخصصی کاربرد فناوریهای نوین در علوم عصب روانشناختی همراه با سخنرانی اساتید درباره جایگاه فناوری در پژوهش های روانشناختی، بومی سازی فناوری های نوین در ایران و برگزاری کارگاه عملی QEEG و نورورفیدبک روز گذشته در دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه تهران برگزار شد.
دکتر علی هاشمیان فر - استاد دانشگاه کالیفرنیا و موسس دانشکده طب رفتاری این دانشگاه در یک Teleconference به تشریح تاریخچه و کاربردهای فناوری های جدید در تشخیص و درمان پرداخت.
دکار احمد به پژوه - معاون پژوهشی دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه تهران از علی هاشمیان فر که 37 سال است خارج از کشور زندگی می کند برای سفر به ایران و حضور در دانشگاه تهران دعوت کرد.
کارگاه عملی QEEG و نورورفیدبک توسط مسعود نصرت آبادی مسئول فنی مرکز جامع اعصاب و روان آتیه برگزار شد.
اساتید دانشگاه و و گروهی از مربیان مدارس از شرکت کنندگان در این همایش بودند.
نظر شما