به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از کریسشن تودی، در نشستی که هفته گذشته میان شبکه اصلاحات سنت گرایی کلیساها و مؤمنان کلیسای انگلیکن برگزار شد روحانیون اظهار داشتند از انحراف لیبرال کلیسای انگلیکن ناراضی بوده و باید برای اقدامی جسورانه آماده شوند.
کشیش راد توماس رئیس شبکه اصلاحات کلیسای انگلیکن گفت: در شرایطی که شکاف میان کلیسای انگلیکن تعمیق می شود، ممکن است اسقفها یا اسقفهای بازنشسته بتوانند ما را برای یافتن راه حل یاری نمایند، این شیوه ای نیست که به انجام آن تمایل داشته باشیم بلکه فشارهای لیبرال ها این امر را پیش روی ما گذاشته و این آخرین راه حل ما است.
وی افزود: این روند زمانی که تهدیدهای لیبرال در یک نهاد افزایش می یابد رخ داده و ما باید برای حفظ نقش اصلاحات در کلیسا تلاش کنیم.
براساس این اظهارات شبکه اصلاحات کلیسای انگلیکن با هدف ترک کلیسا فعالیت نمی کند بلکه قصد دارد در مرحله اول فعالیتهای داخل کلیسا را اصلاح کند.
محافظه کاران اظهار داشتند که پس از گفتگوهای قدیمی درباره جدا شدن از کلیسای انگلیکن که دارای 77 میلیون عضو بوده و سومین فرقه بزرگ مسیحی محسوب می شود، به قدری شکافتهای داخلی کلیسا تعمیق شده که مرمت آنها غیرممکن به نظر می رسد.
این اختلافات در کلیسای انگلیکن آمریکا که از آن به عنوان کلیسای اپیسکوپال یاد می کنند پس از انتصاب یک اسقف همجنسگرا به اوج خود رسید.
رهبران انگلیکن در ماه فوریه امسال ( بهمن ماه سال گذشته) حجت خود را با کلیسای اپیسکوپال آمریکا تمام کرده و اظهار داشتند که با تصویب قانون انتصاب همجسنگرایان به عنوان روحانی و تقدیس ازدواج آنها به شدت مخالفت می کنند.
اما روحانیون انگلیکن آمریکا اظهار داشتند که از موضع خود کناره گیری نخواهند کرد و خواستار تعهد فعال نسبت به حقوق مدنی، امنیت و عدم تبعیض نسبت به همجنسگرایان شدند.
نظر شما