پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۸ مهر ۱۳۸۶، ۱۴:۳۹

راکعی به مهرخبرداد:

احتمال ارائه لیست مستقل زنان اصلاح طلب

احتمال ارائه لیست مستقل زنان اصلاح طلب

عضو مجمع زنان اصلاح طلب اعلام کرد درصورتی که این مجمع در خصوص سهمیه زنان در لیست انتخاباتی با ستاد ائتلاف اصلاح طلبان به توافق نرسد، احتمالا درانتخابات مجلس هشتم لیست مستقل ارائه خواهد کرد.

فاطمه راکعی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه  مجمع زنان اصلاح طلب و جمعیت زنان مسلمان نواندیش بنای خود را بر ائتلاف با ستاد اصلاح طلبان گذاشته است ، گفت: اگر با ستاد ائتلاف اصلاح طلبان در مورد لحاظ سهمیه زنان در لیست نهایی این ستاد به توافق و ائتلاف نرسیم، ممکن است لیست مستقلی ارائه کنیم.

وی تاکید کرد : مجمع زنان اصلاح طلب خواستار لحاظ سهمیه 30 درصدی خود در لیست نهایی ستاد ائتلاف اصلاح طلبان است .

دبیرکل جمعیت زنان مسلمان نواندیش در ادامه از برگزاری اولین مجمع عمومی این جمعیت در روز 21 آبان خبر داد و گفت: این مجمع عمومی بعدازظهر دوشنبه، 21 آبان در خانه احزاب برگزار می شود و از تمامی اعضا نیز برای حضور در این مجمع دعوت کرده ایم.

راکعی افزود: این مجمع عمومی با موضوع انتخاب اعضای شورای مرکزی و هیئت بازرسی جمعیت زنان مسلمان نواندیش  و  اصلاح اساسنامه این جمعیت برگزار می شود.

کد خبر 571403

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha