به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، محمد مهدی مژدی ظهر امروز در بزرگداشت هفتمین روز درگذشت مرحوم استاد محمد حسن فرح بخشیان ( ژولیده نیشابوری ) در جمع خبرنگاران گفت: ژولیده نیشابوری از چهره های ماندگار و برجسته فرهنگی و هنری و از عاشقان خالص اهل بیت عصمت و طهارت کشور است. او یک نیشابوری اصیل بود که همیشه به این آب و خاک عشق می ورزید و تقدیر این بود که در شهر ورامین و در غربت به خاک سپرده شود ولی نام و یاد او همیشه در دل نیشابوریان زنده است.
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی نیشابور افزود: متاسفانه خیلی از جوانها و برخی از نیشابوریان شاید در خصوص او اطلاع چندانی نداشته باشند لیکن او مرد آزاده ای است که در 22 سالگی در زندان رژیم پهلوی سه سال را گذراند و در طول انقلاب خدوم بود و بارها به جبهه های حق علیه باطل رفت و به درجه جانبازی نائل گشت و فرزندش را در راه آرمانش تقدیم اسلام و انقلاب اسلامی کرد و در طول 66 سال سن خویش بیش از 35 اثر که بیشترین آن در مدح ائمه اطهار (ع) است به یادگار گذاشت.
دراین مراسم معنوی که با حضور مداحان اهل بیت (ع) و شاعران ولایی خراسان در محل مهدیه نیشابوربرگزار شد غلامعلی عسکری، خدابخش صفا دل محمد پروانه مه ولاتی، مرتضی کرخی، علیرضا بدیع، جواد فرح بخشیان، عباس کرخی، صالح زمانی، براتعلی بازوبندی، محمد ابراهیم لکزیان و محمد حسن صمصام آخرین سروده های خویش را در وصف حضرت زهرا (ع) و مرحوم ژولیده سرودند و با ذکر خاطراتی نام و یاد مرحوم استاد ژولیده نیشابوری را زنده نگه داشتند.
ستاد بزرگداشت مراسم ژولیده نیشابوری به اهتمام اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی، شورای اسلامی شهر و شورای هماهنگی هیئت و مجامع مذهبی نیشابور و خانواده مرحوم استاد محمد حسن فرح بخشیان ( ژولیده نیشابوری ) برگزار شد.
نظر شما