به گزارش خبرگزاری مهر، یعقوب هوشیار ظهر امروز در هفتمین جلسه قرار خدمت از دور سوم قرارهای خدمت شهرداری تبریز که در حوزه منطقه ۲ برگزار شد، در خصوص معضلات ترافیکی تبریز اظهار کرد: افزایش خودروها یکی از علل اصلی تشدید مشکلات ترافیکی است به طوری که شش سال قبل تنها ۳۵۰ هزار خودرو در تبریز وجود داشت اما هم اکنون این عدد به ۷۰۰ هزار رسیده است.
وی با بیان اینکه در دوره مدیریت فعلی اقدامات بینظیری در حوزه حمل و نقل عمومی انجام شده افزود: اتمام عملیات عمرانی و بهره برداری از ایستگاههای فاز ۳ خط یک مترو، خرید اتوبوس و نوسازی یک هزار تاکسی شهری مثالهای بارزی از عزم جدی مدیریت شهری برای توسعه حمل و نقل عمومی تبریز است.
هوشیار با اشاره به تک سرنشین بودن ۷۰ درصد خودروها در شهر و ایجاد راه بندان در معابر پرتردد، تصریح کرد: توسعه حمل و نقل عمومی تأثیر بسزایی در ترویج و فرهنگ استفاده حداکثری از حمل و نقل عمومی دارد.
وی با اشاره به اهمیت حوزه گردشگری سلامت ابراز کرد: تبریز مرجع درمانی شمالغرب کشور است اما باید برای جلوگیری از ایجاد ترافیک در معابر شهری، خدمات پزشکی در ورودیهای شهر خدمات ارائه کنند.
شهردار تبریز با اعلام اینکه در خصوص جابجایی مجتمع پزشکی شیخالرئیس با علوم پزشکی به توافق رسیدهایم، گفت: با مراجع قضائی نیز مذاکرتی در این رابطه انجام شده است که برای کاستن بار ترافیکی در هسته مرکزی شهر مجوز مطب و خدمات پزشکی صادر نشود.
هوشیار با بیان اینکه شهرداری تبریز در سال آینده برنامه ویژه ای در خصوص زیباسازی بصری و نورپردازی دارد، گفت: رسیدگی به وضعیت زیباسازی بصری و نورپردازی اتوبان پاسداران و شهید کسایی در سال آینده در دستور کار قرار خواهد گرفت.
نظر شما