پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۷ اسفند ۱۴۰۱، ۹:۰۶

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران:

۱۳۰۰ تن مرغ منجمد در مازندران توزیع شده است

 ۱۳۰۰ تن مرغ منجمد در مازندران توزیع شده است

ساری- رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران با اظهار این که مرکبات ۱۶ استان را تامین کرده ایم، گفت: هزار و ۳۰۰ تن مرغ منجمد در استان توزیع شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، حسن عنایتی کلیجی صبح شنبه در جلسه قرارگاه امنیت غذایی اظهار کرد: چهاردهمین جلسه قرارگاه را بدون تعطیلی و حتی در روزهای تعطیل برگزار کردیم چراکه به دنبال این هستیم بی ثباتی و بی نظمی در قیمت کالاهای اساسی را شاهد نباشیم و بتوانیم با تزریق کالاهای تنظیم بازاری خیال هم استانی‌ها را برای تأمین کالا و امنیت غذایی راحت کنیم.

وی ادامه داد: یک هزار و ۳۰۰ تن مرغ منجمد در استان توزیع شد تا هم وفور کالا و تعادل قیمت را داشته باشیم و در این راستا ۴۰۰ تن گوشت گوساله منجمد و گرم و ۴۵۰ تن شکر صنف و صنعت هم در استان مازندران تأمین و توزیع شد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران بیان کرد: ۶ هزار و ۷۰۰ تن مرغ منجمد را برای شب عید و ماه مبارک رمضان ذخیره سازی کردیم تا علاوه بر بازار استان مازندران بازار تهران و سایر استان‌ها را تأمین کنیم.

وی با بیان اینکه مازندران مرکبات ۱۶ استان کشور را تأمین کرد، گفت: پیش بینی می‌شود حضور مسافران نسبت به سال قبل افزایش پیدا کند و بر این اساس ذخیره سازی لازم را در اقلام اساسی انجام دادیم.

کد خبر 5735808

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha