پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲ فروردین ۱۴۰۲، ۱۵:۲۲

مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان عنوان کرد؛

اسکان هفت هزار و ۸۸۷ مهمان نوروزی در ۲۶۰ مدرسه هرمزگان

اسکان هفت هزار و ۸۸۷ مهمان نوروزی در ۲۶۰ مدرسه هرمزگان

بندرعباس - مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان گفت: از آغاز تعطیلات نوروزی تاکنون ۷ هزار و ۸۸۷ مهمان نوروزی در ۲۶۰ مدرسه هرمزگان اسکان داده شده اند.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد قویدل بیان داشت: در این ستادها فرهنگیان متقاضی استفاده از اقامتگاه‌های زیر مجموعه آموزش و پرورش ساماندهی و به مدارس مشخص شده فرستاده می‌شوند.

وی بیان کرد: با اشاره به اینکه امسال ۳۴۷ واحد آموزشی با بیش از دو هزار و ۷۰۰ کلاس درس برای اسکان فرهنگیان سراسر کشور در هرمزگان در نظر گرفته شده است، افزود: مجموعه این اقامتگاه‌ها در شبانه روز ظرفیت پذیرش بیش از ۱۵ هزار نفر را دارند.

مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان تصریح کرد: ناحیه یک و دو شهرستان بندرعباس، شهرستان‌های قشم، بندرخمیر، حاجی آباد و بخش‌های شیبکوه و کیش بیشترین متقاضیان اسکان مسافران را دارند که ظرفیت بیشتری برای این مناطق در نظر گرفته شده است.

کد خبر 5738587

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha