به گزارش خبرگزاری مهر، علی عباسی اظهار داشت: از ۲۵ اسفند سال گذشته تا چهارم فروردین امسال ۱۶ نفر در تصادفات رانندگی استان جان باختند که این رقم درمقایسه با مدت مشابه سال قبل ۷۸ درصد افزایش نشان میدهد.
وی با بیان اینکه از مجموع فوتیهای ناشی از تصادفات ۱۵ نفر مرد و یک زن هستند، تصریح کرد: ۱۲ نفر در محور برون شهری و چهار فوتی در محورهای درون شهری به ثبت رسیده است.
وی ادامه داد: در این مدت قائمشهر با چهار، بابل، سوادکوه، بهشهر هر کدام با ۲ فوتی بیشترین شهرها و نوشهر، بابلسر، جویبار، ساری، آمل و گلوگاه هر کدام با یک فوتی گزارش شده است.
مدیرکل پزشکی قانونی استان مازندران با اشاره افزایش میزان تلفات جادهای از هموطنان عزیز درخواست کرد که با حفظ آرامش در رانندگی و رعایت قوانین و مقررات و توجه به تذکرات پلیس ضمن تجربه سفری خوش و خاطره انگیز، از بروز حوادث دردناک و از دست رفتن جان عزیزانشان جلوگیری کنند.
نظر شما