پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۷ فروردین ۱۴۰۲، ۱۱:۳۲

رئیس مجمع نمایندگان چهارمحال و بختیاری:

فصل کاری برای دستگاه های اجرایی چهارمحال و بختیاری کوتاه است

فصل کاری برای دستگاه های اجرایی چهارمحال و بختیاری کوتاه است

شهرکرد- رئیس مجمع نمایندگان چهارمحال و بختیاری گفت: فصل کاری برای دستگاه های اجرایی در استان چهارمحال و بختیاری کوتاه است و مدیران از این فرصت کوتاه غافل نشوند.

احمد راستینه در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: تسریع در تکمیل پروژه‌های نیمه تمام و پیگیری مستمر در خصوص اخذ مجوزات لازم در بحث برگزاری مناقصات در زمان خود و همچنین استفاده از لحظه لحظه‌های سال ۱۴۰۲ در خدمات رسانی به مردم و پیگیری و تکمیل پروژه‌ها و برنامه‌های از قبل برنامه‌ریزی شده، ضرورت دارد.

وی تصریح کرد: تسریع در تکمیل پروژه‌ها با برگزاری مناقصه‌ها و استفاده از زمان با توجه به کوتاه بودن فصل کاری در استان چهارمحال و بختیاری باید صورت گیرد و اداره راه و شهرسازی استان هر چه سریع‌تر می‌بایست نسبت به فراهم کردن مناقصه پروژه‌هایی که در سال ۱۴۰۱ ردیف ملی گرفته شده و اعتبارات لازم برایشان پیش بینی شده است اقدام نماید.

راستینه خاطر نشان کرد: محور سامان _ قراقوش، سورشجان _ سودجان، کیان _ طاقانک، تکمیل محور شهرکرد _ شلمزار، محور فرخشهر _ شلمزار، تکمیل روگذر شهرکرد _ سورشجان _ هفشجان و همچنین محور بن _ داران از جمله محورهای مهمی است که ظرف ۳ سال گذشته اعتبارات و برخی ردیف‌های ملی برایشان اخذ شده به تناسب و بعضاً دارای بودجه جداگانه، و همچنین اعتبارات سفر ریاست جمهوری می‌باشند که می‌طلبد دستگاه‌های مرتبط با هم افزایی و استفاده حداکثری از زمان نسبت به انجام وظایف خود اقدام نمایند.

وی با اشاره به طرح نهضت ملی مسکن و حل شدن مشکلات مربوط به برخی از شهرها و روستاها بیان داشت: پیگیری‌های مبسوط در این خصوص باید انجام گردد و گزارش نوبه‌ای به دفتر نماینده مردم ارائه شود.

کد خبر 5741309

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha