پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۶ فروردین ۱۴۰۲، ۱۱:۵۳

رئیس شبکه بهداشت دیر:

۳۵۷ اخطار بهداشتی برای مراکز توزیع موادغذایی در دیر صادر شد

۳۵۷ اخطار بهداشتی برای مراکز توزیع موادغذایی در دیر صادر شد

بوشهر- رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر گفت: در طرح بسیج سلامت نوروزی امسال در شهرستان دیر بیش از هزار بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی انجام که منجر به صدور ۳۵۷ اخطار بهداشتی شد.

به گزارش خبرنگار مهر، عباس آدمیت‌نسب صبح چهارشنبه در نشست شورای مدیران شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر با تقدیر از فعالیت‌های پرسنل کشیک در ایام نوروز، اظهار داشت: فعالیت و نظارت مؤثر همکاران بهداشت محیط بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی باعث شد که در ایام نوروز امسال موردی از طغیان بیماری در این شهرستان نداشته باشیم.

وی افزود: در طرح بسیج سلامت نورزی امسال در شهرستان دیر هزار و ۱۳۴ بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی انجام که منجر به صدور ۳۵۷ اخطار بهداشتی شده است که خوشبختانه در اکثر موارد منجر به رفع نقص شد.

رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر خاطرنشان کرد: در همین مدت چهار مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی نیز به دلیل عدم رعایت اصول بهداشتی و در راستای صیانت از سلامت شهروندان و مسافران نوروزی به مراجع قضائی و تعزیرات حکومتی معرفی شدند.

انجام ۵۸۳ مورد کلرسنجی آب

وی با اشاره به یکی از برنامه‌ها مهم طرح بسیج سلامت نوروزی، گفت: نظارت بر سلامت آب شرب شهروندان و مسافران در ایام نوروز با پایش مستمر سامانه‌های آبرسان این شهرستان به طور جدی صورت گرفت و ضمن کلرسنجی روزانه، نمونه برداری میکروبی و شیمیایی آب نیز انجام شد.

آدمیت نسب بیان کرد: از زمان اجرای برنامه بسیج سلامت نوروزی ۵۸۳ مورد کلرسنجی از آب مصرفی در شهرستان دیر انجام و نتایج آن به اداره آبفا اعلام شده است.

وی افزود: در همین مدت ۴۴ نمونه میکروبی نیز از آب مصرفی شهرستان دیر نمونه‌گیری و آزمایش شد.

رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر با تاکید بر سلامت مواد غذایی خاطرنشان کرد: جمع‌آوری ۳۷۷ کیلوگرم مواد غذایی غیربهداشتی و تاریخ گذشته و انجام ۳۸۶ مورد سنجش مواد غذایی با استفاده از تجهیزات پرتابل نیز در همین مدت توسط همکاران بهداشت محیط انجام شده است.

کد خبر 5747251

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha