پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۲۰ فروردین ۱۴۰۲، ۱۴:۰۰

۲۱۲ راس دام قاچاق در کرمانشاه و کنگاور توسط پلیس کشف شد

۲۱۲ راس دام قاچاق در کرمانشاه و کنگاور توسط پلیس کشف شد

کرمانشاه- ۲۱۲ راس دام قاچاق در شهرستان‌های کرمانشاه و کنگاور توسط نیروی انتظامی استان کرمانشاه کشف شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ حیدر حق جویان اظهار کرد: مأموران ایستگاه بازرسی شهید زنگنه کنگاور حین کنترل خودروهای عبوری به یک دستگاه کامیون بنز مشکوک و برای بازرسی آن را متوقف کردند.

وی ادامه داد: در بازرسی‌های انجام شده ۱۲۰ رأس گوسفند قاچاق که طبق نظر کارشناسان ارزش آن به هشت میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال می‌رسید، کشف شد.

فرمانده انتظامی کنگاور در پایان از تشکیل پرونده‌ای در این خصوص و ارسال به دستگاه قضائی برای صدور حکم لازم خبر داد.

کشف ۹۲ رأس دام قاچاق در فیروزآباد کرمانشاه

سرهنگ علیرضا دلیری اظهار کرد: مأموران پاسگاه فیروزآباد کرمانشاه حین گشتزنی به یک دستگاه کامیون بنز حامل دام مشکوک و برای بازرسی آن را متوقف کردند.

فرمانده انتظامی شهرستان کرمانشاه با اشاره به اینکه در بازرسی‌های انجام گرفته ۹۲ رأس گوسفند قاچاق که طبق نظر کارشناسان ارزش آنها به هفت میلیارد ریال می‌رسید، کشف شد در پایان از دستگیری یک نفر در این راستا و معرفی به دستگاه قضائی خبر داد.

کد خبر 5750557

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha