پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۷ فروردین ۱۴۰۲، ۱۳:۲۴

استاندار البرز:

همه دستگاه های البرز برای اقدامات و برنامه‌های فرهنگی بسیج شوند

همه دستگاه های البرز برای اقدامات و برنامه‌های فرهنگی بسیج شوند

کرج- استاندار البرز با بیان اینکه باید برنامه‌های متنوع فرهنگی و آگاهی بخشی برای نوجوانان داشته باشیم، گفت: مجموعه استان البرز برای اقدامات و برنامه‌های فرهنگی بسیج شوند.

به گزارش خبرنگار مهر، مجتبی عبداللهی ظهر یکشنبه در جلسه قرارگاه جهاد تبیین استان البرز که در سالن جلسات حوزه استاندار برگزار شد، ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات در ماه مبارک رمضان، افزود: جهاد تبیین همواره از دغدغه‌های مهم مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و یک فریضه دینی بوده است.

وی ادامه داد: متولیان فرهنگی استان باید با استفاده از تمامی توان ظرفیت موجود در حوزه‌های مختلف برای اجرای برنامه‌های فرهنگی در استان اقدام کنند.

عبداللهی گفت: تأثیرگذاری اقدامات و برنامه‌های فرهنگی منوط به بهره گیری از تمامی ظرفیت‌ها، بسیج مدیران و متخصصان در سطوح مختلف و شکیبایی و پیگیری مداوم است که باید در استان البرز مد نظر قرار گیرد.

وی افزود: در شرایط کنونی که دشمنان، نوجوانان و دانش آموزان ما را مورد هدف دسیسه‌های خود قرار داده‌اند باید برای این قشر برنامه‌های متنوع فرهنگی و آگاهی بخشی داشته باشیم.

استاندار البرز گفت: نتیجه بخشی این این قرارگاه در گرو هم اندیشی بیشتر در قالب جلسات مستمر با حضور کارشناسان و مدیران مرتبط است.

وی افزود: تبیین اقدامات صورت گرفته و تأثیر آنها در جامعه، عامل مهمی در کسب رضایتمندی مردم است.

کد خبر 5756407

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha