پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۵ آبان ۱۳۸۶، ۱۷:۱۲

ابن قاسم در گفتگو با مهر:

اجازه نمی دهند در ورزشگاه تختی بازی کنیم / تنها به پیروزی فکر می کنیم

اجازه نمی دهند در ورزشگاه تختی بازی کنیم / تنها به پیروزی فکر  می کنیم

سرپرست تیم فوتبال فولادخوزستان گفت: تربیت بدنی استان اجازه نمی دهند بازی ما با صنایع اراک در زمین اصلی ورزشگاه تختی اهواز برگزار شود.

ابن قاسم درگفتگو با خبرنگارمهر درمورد وضعیت نهایی ورزشگاه تختی اهواز، ضمن بیان مطلب فوق افزود: به باشگاه اعلام شده باید بازی خود را با صنایع اراک در زمین شماره 2 ورزشگاه تختی برگزارکنید که این زمین هم ازشرایط بسیار نامساعدی برخورداراست.

وی ادامه داد: مسئولان می گویند طبق قانون تنها تیم های لیگ برتری می توانند بازی خود را در زمین شماره یک برگزار کنند، درحالیکه اکثر تیم های تبریزی مسابقات خود را در ورزشگاه یادگار امام این شهر انجام می دهند.

سرپرست تیم فوتبال فولاد با بیان این موضوع که در این مدت با اکثرمقام های استانی برای حل این مشکل صحبت کرده ایم، تاکید کرد: درحال حاضرتکلیف خود را نمی دانیم. حتی زمین اختصاصی باشگاه را هم آماده کرده ایم تا درصورت موافقت نکردن مسئولان تربیت بدنی استان با برگزاری دیدارما در زمین اصلی ورزشگاه تختی، این دیدار را در ورزشگاه خودمان انجام دهیم.

ابن قاسم در پایان بااشاره به این مساله که هیچ اطلاعی از وضعیت تیم فوتبال صنایع اراک نداریم، گفت: تنها به پیروزی فکرمی کنیم و برای کسب 3 امتیاز این مسابقه با تمام توان به میدان خواهیم رفت.

کد خبر 575813

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha