به گزارش خبرگزاری مهر ، علی عسکری با اعلام این خبر در گردهم آیی مدیران وکارشناسان بودجه ریزی این معاونت گفت: در لایحه بودجه سال 1387 تغییر جدیدی که به وجود می آید نحوه سازماندهی کار است و چارچوب بودجه به شکل جدیدی تنظیم و ارائه خواهد شد، همچنین تبصره هایی که در قانون بودجه سال 1386 ماهیت دایمی دارند در قالب 8 ماده به هیئت وزیران ارائه شده است تا برای بررسی وتصویب به مجلس شورای اسلامی ارسال شود،از این رو در بودجه سال آینده پیشنهاد تبصره از دستگاه های اجرایی پذیرفته نمی شود.
وی افزود: 40 دستگاه اصلی در امر تهیه و تنظیم بودجه خود و دستگاه های وابسته در بودجه سال 1387 امر توزیع اعبتارات را بر اساس اولویت هایی که تعیین می کنند، بر عهده خواهند داشت.
وی گفت: بر اساس رویکرد جدید ترسیم شده از سوی رئیس جمهوری ، دستگاه های اجرایی اصلی به موجب ملاحظات برنامه چهارم توسعه و اسناد بخشی آن به توزیع اعتبارات اقدام کرده ونتیجه آن را به معاونت برنامه ریزی ونظارت راهبردی رئیس جمهور اعلام تا در قالب لایحه بودجه تنظیم و به مجلس شورای اسلامی ارائه شود.
عسکری با اشاره به اعتبارات پژوهشی دستگاه های اجرایی در سال 1387 اظهار داشت: به استثنای وزارتخانه های علوم، تحقیقات و فناوری ، دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح ، بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی و نیز پژوهشکده های وزارت جهاد کشاورزی ، اعتبارات پژوهشی دیگر دستگاه های اجرایی و وزارتخانه ها در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری متمرکز می شود.
وی در تشریح دلایل این تمرکز گفت: بسیاری از تحقیقات در دستگاه ها به صورت پراکنده انجام می شود و برخی از این تحقیقات ، ماهیت تحقیقاتی ندارند. از این رو، با تمرکز صورت پذیرفته ، معاونت مذکور با هماهنگی دستگاه های اجرایی برنامه های تحقیقاتی آنها را بررسی و اعتبار لازم راتامین واختصاص خواهد داد.
به گزارش روابط عمومی معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهوری ، عسکری درادامه افزود: نحوه دفاع از بودجه سال 1387 نیز در مجلس شورای اسلامی با سال های قبل متفاوت خواهد بود، چون با حذف تبصره ها از لایحه بودجه بحث اصلی دولت و مجلس به نحوه تامین منابع و مصارف بودجه و چگونگی توزیع اعتبارات و اولویت های برنامه ای در کشور معطوف می شود.
وی در مورد جایگاه یارانه ها در بودجه سال 1387 گفت: یارانه کالاهای اساسی ، نهاده ها و کلیه اعتبارات مربوط به یارانه، سود و تسهیلات بانکی و وجوه اداره شده، در سرفصل مشخص تجمیع می شود، همچنین اعتبارات مربوط به ردیف های درآمد- هزینه و اعتبارات دستگاه ها و نهادهای اص نیز متمرکز شده است.
بنابراین بسیاری از ردیف های متفرقه در سال آتی حذف و منابع آنها به ردیف های ذیل دستگاه های اجرایی ، ردیف های عمرانی یا اعتبارات استانی انتقال یافته است.
نظر شما