۲ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۲:۳۹

مهر گزارش می دهد؛

ماجرای نامه معاونت درمان در سال رشد تولید

ماجرای نامه معاونت درمان در سال رشد تولید

شعار سال ۱۴۰۲، مهار تورم و رشد تولید نامگذاری شده است که از واردات کالاهایی که تولید داخل دارند، جلوگیری شود. اما، نامه معاونت درمان وزارت بهداشت به دانشگاه های علوم پزشکی، عکس این رویه است.

به گزارش خبرنگار مهر، در حالی که یکی از نگرانی‌ها در حوزه سلامت، تأمین نیازهای دارویی و تجهیزات پزشکی مصرفی در بیمارستان‌های کشور است، اما برخی اقدامات از کانال وزارت بهداشت، سوال برانگیز شده است؛ از جمله نامه‌ای که معاونت درمان وزارت بهداشت، برای تعیین تکلیف ۱۵ قلم تجهیزات پزشکی گران قیمت، زده است.

حوزه معاونت درمان کشور طی نامه شماره ۴۰۰/۵۰۲ د مورخ ۱۴۰۲.۱.۲۸ به دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور که مهلت آن برای دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور، سوم اردیبهشت ۱۴۰۲ تعیین شده، آمده است: در راستای برنامه و نیازسنجی بابت تأمین تجهیزات پزشکی مورد نیاز مراکز درمانی در سال جاری، خواهشمند است دستور فرمائید پس از بررسی و کارشناسی دقیق حداکثر ۱۵ درخواست به ترتیب اولویت از تجهیزات پزشکی بسیار ضروری و گران قیمت در فیلد (نوع نیازمندی: اعلام نیاز تجهیزات سرمایه‌ای سال ۱۴۰۲ و اولویت پیشنهادی: ضروری) در سامانه داتپا برای بیمارستان‌ها ثبت شود.

این در حالی است که مشکلات بیمارستان‌ها، آن چیزی نیست که در نامه معاونت درمان وزارت بهداشت به آن اشاره شده است.

آیا وزارت بهداشت فاقد اشراف بر داشته و نداشته‌های خود است که باید با نامه نداشته های گران قیمت را بعد از حدود یک ماه از آغاز سال پیدا کند. در کدام کشور دنیا اینگونه تصمیم گیری می‌شود، در کدام کشور القا می‌کنند که حتماً گران قیمت‌ها را اعلام کنید.

باید این سوال را از وزیر بهداشت پرسید که آیا اطلاع دارید در حوزه درمان وزارتخانه شما چه خبر است. در حالی که شما برای تأمین ارز مورد نیاز دارو و تجهیزات پزشکی، به هر سختی که شده تلاش می‌کنید؛ اما همه این زحمات با یک نامه، هوا می‌شود.

مگر نه اینکه از محل دریافت وام از بانک جهانی، نسبت به خرید و واردات دستگاه‌های تصویربرداری اقدام کرده اید. پس نامه معاونت درمان وزارت بهداشت چیست.

علی گنجعلی خان مدیر درمان مجتمع بیمارستانی امام خمینی، با تأکید بر اینکه نگاه ما به خرید تجهیزات پزشکی باید نگاه داخلی باشد، گفت: در خرید تجهیزات پزشکی اولویت با تولیدات داخلی است و تنها برحسب ضرورت و درصورتی‌که مشابه دستگاه در تولیدات داخلی آن وجود نداشته باشد، می‌توان با مکاتبه با دانشگاه و یا از طریق خیرین سلامت برای خرید برند خارجی اقدام شود.

چرا در سال مهار تورم و حمایت از تولید داخل، تقاضای القایی تجهیزات گران قیمت وارداتی را ایجاد می‌کنیم.

کد خبر 5760817

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • نوریان IR ۱۳:۲۰ - ۱۴۰۲/۰۲/۰۲
      1 0
      مگه در داخل ام از ای وسی تی اسکن و‌دیگر دستگاه های پیشرفته تولید می‌شود ؟که نباید نامه بزند ،در ثانی مگه تمام تجهیزات به روز حق این مردم نیست که باید باشه ؟اگه همه اینها در داخل تولید می‌شود آنوقت یه حرفی ،پس لطفا برترین تجهیزات مردن وبه روز واردبشه
    • دهقان IR ۱۶:۱۹ - ۱۴۰۲/۰۲/۰۲
      0 0
      اگر تولید داخل استفاده کنند خبری از درصد تجارت خارجی و گرفتن رانت از تجار در رفاه حال خودشون و فرزندانشان که در خارج تحصیل میکنند مبری نیست هرگز کوتاه بیایند
    • نا شناس IR ۲۱:۵۳ - ۱۴۰۲/۰۲/۰۲
      0 0
      وقتی یک بچه بی تجربه رو از مدیریت رانتی یک بیمارستان کوچک به معاون وزیر منتصب می کنند باید اینطور هم بشود. اصلا خود وزیر بهداشت نیز هیچگونه ایده ای برای بهبود اوضاع ندارد