پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۷ آبان ۱۳۸۶، ۱۷:۵۳

توزیع سیمان به خانه صنعت و معدن واگذار می شود

توزیع سیمان به خانه صنعت و معدن واگذار می شود

ساری - خبرگزاری مهر: رئیس سازمان بازگانی مازندران با اشاره به اینکه ایده های اعضای خانه صنعت و معدن در توسعه صنعتی استان موثر است، اظهار داشت: واگذاری توزیع سیمان به خانه صنعت و معدن را قبول داریم.

به گزارش خبرنگار مهر، قنبر رهی عصر دوشنبه در نشست مشترک با اعضای خانه صنعت و معدن مازندران در محل این خانه خواستار ایجاد خوشه های صادراتی و صنعتی با همراهی خانه صنعت و معدن و تشکل های وابسته شد.

وی تصریح کرد: با توجه به گذشت حدود 10 سال از فعالیت محل دائمی نمایشگاه های استان و عدم رعایت استانداردهای لازم نمایشگاهی به خانه صنعت و معدن پیشنهاد سرمایه گذاری در محل جدید نمایشگاهی استان واقع در ساری را اعلام می کنم.

رئیس سازمان بازرگانی مازندران با اشاره به اینکه کمک به بازاریابی و صادرات تولیدات استان از وظایف این سازمان است از خانه صنعت و معدن و انجمن های تخصصی خواست در این زمینه به ارائه نکته نظرات و پیشنهادت خود در راستای توسعه صنعتی و معدنی استان کوشا باشند.

رئیس خانه صنعت و معدن مازندران نیز ضمن آمادگی این خانه جهت ارائه خدمات کارشناسی اظهار داشت: گروه های تخصصی خانه صنعت و معدن مازندران در اتاق فکر و جلسات تخصصی سازمان های ذیربط حضور فعالانه باید داشته باشند.

داریوش هندویی در مورد مشکل سوخت بنزین گفت: تعجب آور است که یک کارخانه تولیدی به اندازه یک خودروی پیکان وانت سواری ماهیانه سهمیه بنزین ندارد.

عضو شورای عالی خانه صنعت و معدن ایران توزیع ناعادلانه سیمان، استاندارد نبودن میلگردهای تولیدی و وارداتی، کمبود و گرانی غیر منتظره و بی نظمی در توزیع مواد اولیه، نبود حمایت های لازم جهت حضور تولید کنندگان در نمایشگاه های خارجی و نحوه اجرای دستورالعمل ها را از جمله مشکلات و موانع پیش روی خانه صنعت و معدن و تشکل های صنعتی و معدنی استان برشمرد.

وی در پایان خواستار تدوین استراتژی مشخص برای برگزاری نمایشگاه های استان و بهره مندی از توان تخصصی خانه صنعت و معدن و حمایت از تشکل های خصوصی صنعتی و معدنی مازندران شد.

کد خبر 577177

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha