پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۳:۴۷

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان:

شرق اصفهان توفانی و غرب بارانی می‌شود / آماده باش ۲۰۰ تیم امدادی

شرق اصفهان توفانی و غرب بارانی می‌شود / آماده باش ۲۰۰ تیم امدادی

اصفهان - مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: شرق استان اصفهان وزش توفان و در غرب نیز بارش رگبار را داریم و ۲۰۰ تیم امدادی برای مدیریت بحران در حالت آماده‌باش قرار دارند.

منصور شیشه فروش در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه سامانه بارشی از روز گذشته وارد استان شده است، اظهار داشت: این سامانه تا روز یکشنبه در استان ماندگار خواهد بود.

وی با بیان اینکه رگبارهای بهاری، تندباد، رعد وبرق و صاعقه به دنبال فعالیت این سامانه در استان پیش بینی شده است، ابراز داشت: امروز و فردا بارش رگباری را در اکثر مناطق استان و به ویژه مناطق غربی شاهد خواهیم بود.

احتمال وقوع سیلاب

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان با بیان اینکه خاصیت سامانه بهاری همرفتی و بارش‌های نقطه‌ای است، اضافه کرد: از این رو در سال‌های گذشته وقوع سیلاب و آبگرفتگی را به دنبال وقوع این بارش‌ها داشته‌ایم.

وی با بیان اینکه با توجه به ورود این سامانه جلسه مدیریت بحران تشکیل و برنامه ریزی برای جلوگیری از هر گونه خسارت احتمالی انجام شده است، ادامه داد: باید توجه داشت که در فصل کوچ عشایر قرار داریم و قرار است این قشر در ۵۰۰ نقطه از استان اصفهان در شهرستان‌های فریدن، فریدونشهر، چادگان، شهرضا، سمیرم و دهاقان مستقر شوند.

شیشه فروش با بیان اینکه جانمایی استقرار عشایر مشخص شده تا در مسیر سیل قرار نگیرند، افزود: تیم‌هایی برای این امر در حال فعالیت هستند.

وی با بیان اینکه طی دو روز آینده برای جاده‌های شرق به ویژه در شهرستان‌های نائین، خور وبیابانک، محور فرودگاه و سجزی توفان و گرد و غبار پیش بینی شده است، ابراز داشت: در این شرایط کاهش میدان دید را داریم و حرکت در اتوبان شرق باید با رعایت حفظ موارد ایمنی انجام شود.

خودروها را زیر درختان پارک نکنید

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان با اشاره به اینکه به شهرداری‌ها نیز تاکید شد تا نسبت به حفاظت مناطق سکونتگاهی در برابر تندباد توجه داشته باشند، افزود: شهروندان نیز باید از پارک خودروها زیر درختان فرسوده خودداری کنند.

وی با بیان اینکه در مناطق کوهستانی و غرب استان نیز باید از هر گونه تردد غیر ضروری پرهیز شود، گفت: تردد در مسیل‌ها نیز باید با دقت و در صورت ضرورت انجام شود.

شیشه فروش با اشاره به فعالیت ۲۰۰ تیم امدادی برای جلوگیری از خسارات احتمالی فعالیت سامانه بارشی در استان اصفهان طی دو روز آینده گفت: پایگاه‌های امدادی سراسر استان نیز در حالت آماده باش هستند.

کد خبر 5784362

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • جعفراحمدیان IR ۲۱:۳۶ - ۱۴۰۲/۰۲/۳۰
      3 1
      اقا جون مادرت این مدیر بحران را عوض کنید بسشه دیگه