پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۱ آبان ۱۳۸۶، ۱۱:۱۲

عضو کمیسیون اصل 44 خبر داد:

احتمال ایراد شورای نگهبان به استثنا شدن آموزش و بهداشت از خصوصی‌سازی

احتمال ایراد شورای نگهبان به استثنا شدن آموزش و بهداشت از خصوصی‌سازی

عضو کمیسیون ویژه اصل 44 مجلس گفت: استثنا شدن بخش‌های آموزش، درمان و بهداشت از خصوصی‌سازی که به تصویب مجلس رسیده و در سیاست‌های ابلاغی اصل 44 وجود ندارد، احتمالا از سوی شورای نگهبان مورد ایراد قرار خواهد گرفت.

علی عسگری در گفتگو با مهر از احتمال مطرح شدن برخی ایرادات و اشکالات در لایحه اصل 44 از سوی شورای نگهبان خبر داد و گفت : بعد از به تصویب رسیدن لایحه اصل 44 ، کمیسیون ویژه منتظر اعلام نظر شورای نگهبان و طرح ایرادات احتمالی  در خصوص مواد و تبصره های موجود در لایحه است.

 وی اظهار داشت : البته شورای نگهبان باید در این مورد نظرات مجمع تشخیص مصلحت نظام را نیز دریافت دارد چون مجمع ناظر بر سیاستهای کلان و سیاستهای نظام است که از سوی رهبر معظم انقلاب تعیین می گردد.

عضو کمیسیون ویژه اصل 44 مجلس تصریح کرد : کمیسیون نظارتی مجمع تشخیص مصلحت نظام دیدگاه های خود را به شورای نگهبان اعلام می کند و شورا نیز ایرادات مطرح شده را در مورد لایحه جامع اصل 44 به کمیسیون ویژه اعلام می نماید تا کمیسیون بتواند به بررسی و ارائه پاسخ به موارد و اشکالات بپردازد.

عسگری افزود : البته شورای نگهبان مسائل را از نظر ایرادات شرعی ، مغایرت با قانون اساسی و سیاستهای کلی ابلاغی مقام معظم رهبری مورد نقد و بررسی قرار می دهد . 

وی در ارتباط با نوع ایرادات احتمالی گفت : البته شاید برخی از موارد گنجانده شده در لایحه مثل پیاده نشدن عملیات خصوصی سازی در باره مراکزآموزشی، درمانی و بهداشتی که به تصویب مجلس رسیده و در سیاستهای ابلاغی وجود ندارد جای بحث باشد.

کد خبر 578647

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha