پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۳ آبان ۱۳۸۶، ۱۹:۵۰

استقبال آلمان از پیشنهاد عربستان برای ایجاد یک کنسرسیوم سوخت هسته ای

آلمان از پیشنهاد وزیر امورخارجه عربستان مبنی بر ایجاد کنسرسیومی برای غنی سازی اورانیوم مورد نیاز ایران و کشورهای حاشیه خلیج فارس استقبال کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روزنامه عکاظ، محافل آلمانی از پیشنهاد سعود الفیصل مبنی برایجاد کنسرسیومی درخاورمیانه به منظور تهیه اورانیوم مورد نیاز ایران و کشورهای شورای همکاری خلیج فارس استقبال کردند.

این درحالی است که سخنگوی اشتاین مایر وزیرامورخارجه آلمان درگفتگو با این روزنامه چاپ عربستان گفت: وزیرامورخارجه آلمان درنظر دارد درباره این موضوع با همتای عربستانی خود بحث و تبادل نظر کند.

مذاکرات وزرای امورخارجه عربستان و آلمان درباره پیشنهاد ایجاد کنسرسیومی درخاورمیانه به منظورغنی سازی اورانیوم پنجشنبه آتی درپی سفر عبدالله بن عبدالعزیزپادشاه عربستان به آلمان درمقر وزارت امورخارجه این کشور صورت می گیرد.

هفته گذشته سعود الفیصل در گفتگو با مجله " میدل ایست اکونومیک دایجست" در لندن گفت : ما راه حلی پیشنهاد کردیم مبنی بر ایجاد کنسرسیومی برای تمام کشورهایی که از اورانیوم غنی شده در خاورمیانه استفاده می کنند.

وی افزود : این کنسرسیوم اقدام به توزیع اورانیوم غنی سازی شده براساس نیازها خواهد کرد و سوخت مورد نیاز تمام نیروگاه ها، را تامین خواهد کرد و تضمین خواهد داد که این اورانیوم غنی شده هرگز در راه ساخت سلاح هسته ای به کار نخواهد رفت.

کد خبر 580585

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha