۱۵ آبان ۱۳۸۶، ۱۰:۱۲

خانه احزاب:

مجلس از احزاب و گسترش تفکر حزبی حمایت کند

مجلس از احزاب و گسترش تفکر حزبی حمایت کند

اعضای خانه احزاب ایران در نشستی با حضور غلامعلی حداد عادل خواستار توجه مجلس شورای اسلامی ، حمایت مجلس شورای اسلامی از احزاب و گسترش تفکر حزبی را خواستار شدند .

حجت الاسلام علی اکبر مرتضوی کیاسری در گفتگو با خبرنگار مهر، در خصوص نشست خانه احزاب با حداد عادل که روز دو شنبه برگزار شد، توضیح داد : این نشست در دو بخش جداگانه برگزار شد ، ابتدا هیئت رئیسه خانه احزاب با رئیس مجلس دیدار کرد و سپس اعضای شورای مرکزی، علی البدل و هیئت بازرسی در نشست مشترکی شرکت کردند.

وی درباره دیدار اعضای شورای مرکزی، با حداد عادل اظهار داشت: در این دیدار، ابتدا موسوی تبریزی رئیس خانه احزاب و سپس روسای کمیته های این نهاد به ارائه دیدگاه ها و نقطه نظرات انتخاباتی خود پرداختند.

مرتضوی کیاسری ادامه داد: رئیس کمیته پژوهش خانه احزاب در این دیدار از حداد عادل تقاضای تنظیم و تصویب قوانینی که به فعالیت احزاب به شکل واقعی مشروعیت بخشد را داشت و خواستار اقداماتی به منظور فعال سازی و گسترش تفکر حزبی از جانب مجلس شورای اسلامی در جامعه شد.

رئیس کمیته نظارت بر انتخابات خانه احزاب همچنین گفت که طاهر نژاد در خصوص لزوم تذکر به افرادی که فرهنگ و امنیت حزبی را در جامعه مورد حمله قرار می دهند، نقطه نظرات خود را بیان کرد و از حداد عادل به عنوان یک چهره فرهنگی، خواستار برخورد مناسب بازدارنده با این افراد شد.

به گفته وی، طاهر نژاد همچنین بر عدم ایجاد هم آورد طلبی در بین مسئولان کشور تاکید کرد و اظهار داشت: در حالیکه بوش را به مناظره می خوانیم، درست نیست، مسئولان نظام را نیز به مناظره دعوت کنیم به گونه ای که مسئولان دیروز و امروز نظام در مقابل مردم، به روی یکدیگر پنجه بکشند.

کیاسری در بخش دیگری از این گفتگو افزود: میرمحمدی رئیس کمیته بین الملل خانه احزاب نیز به اهمیت ارتباط خانه احزاب با سایر احزاب در کشورهای جهان اشاره کرد و ضمن تقویت دیپلماسی غیردولتی از طریق این نهاد، خواستار دفاع از امنیت و ارزشهای انقلاب شد.

وی که به عنوان رئیس کمیته نظارت بر انتخابات خانه احزاب در این نشست حضور داشت در ادامه گفتگوی خود با مهر، تصریح کرد: در این نشست برای ارتقاء امنیت و بهداشت روانی افراد درانتخابات مجلس هشتم به منظور افزایش تعداد رای دهندگان تاکید نموده و خواستار انجام وظایف تقنینی از سوی مجلس شورای اسلامی در این خصوص شدم تا بدین طریق انگیزه های شرکت و حضور در 24 اسفند، تبلور یابد.

کیاسری ادامه داد: حداد عادل با تاکید بر نظر مثبت خود نسبت به فعالیت احزاب در کشور، علت عدم گرایش اجتماعی درباره حزب گرایی در جامعه را تحلیل کرد.

رئیس کمیته نظارت بر انتخابات خانه احزاب خاطرنشان کرد: رئیس مجلس شورای اسلامی در این دیدار خانه احزاب را نماد وحدت در عین کثرت دانست و بر ترجیح منافع ملی نسبت به منافع گروهی در میان احزاب تاکید کرده و خواستار پرداختن احزاب به برنامه های مدون به جای تخریب یکدیگر شدند.

به گفته وی، حداد عادل ضمن توصیه به احزاب برای استفاده از برهان و استدلال به منظور اثبات خود، همچنین بر دوری از جدال در میان احزاب تاکید کرد.

کیاسری خاطرنشان کرد: حداد عادل در مجموع این نشست را مثبت ارزیابی و به همکاریهای لازم بین خانه احزاب و مجلس اشاره کرد و خواستار ارائه نقطه نظرات مختلف در خصوص قانون گذاری به شکل تخصصی برای فعالیت قانونی احزاب و انتخابات، از سوی احزاب کشور به نهاد قانون گذاری شد.

کد خبر 581413

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha