پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۶ آبان ۱۳۸۶، ۱۳:۵۲

/ جشنواره تئاتر کانون‌ها /

تئاتر باید وارد سبد زندگی مردم شود

تئاتر باید وارد سبد زندگی مردم شود

نشست خبری ششمین جشنواره تئاتر کانون‌های نمایش صبح امروز با حضور شکرخدا گودرزی دبیر جشنواره و نمایندگان رسانه‌های گروهی در موزه هنرهای دینی امام علی (ع) برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر، گودرزی در نخستین نشست خبری جشنواره تئاتر کانون ها گفت: "نگاه ما این است که جشنواره برای تولید باشد. توجه به تئاتر محلات از گسترده ترین موضوعاتی است که مد نظر ماست. تئاتر باید در محلات اجرا و وارد سبد زندگی مردم شود که این امر نیازمند صبر، شکیبایی و صرف بودجه است."

دبیر جشنواره تئاتر کانون‌ها در ادامه افزود: "باید تربیت مخاطب در تئاتر محلات صورت بگیرد. داشتن تئاتری خوب نیازمند داشتن مخاطب است. رپرتوآر تئاتر کودک برای اولین بار در کشور به این صورت برگزار شد و هدف ما از این فعالیت ها این است که بتوانیم تئاتری با هویت شهری داشته باشیم."

وی درباره سالن‌های میزبان جشنواره گفت: "با این حجم کار سالن های فرهنگسراها نمی توانند جوابگوی جشنواره باشند. مذاکراتی با نهادهای دیگر صورت گرفته تا بتوانیم از سالن های حوزه هنری، پردیس هنرهای زیبا، فارابی و خانه نمایش برای سهمیه بزرگسال به صورت متمرکز استفاده کنیم. ضمن اینکه مرور این آثار در فرهنگسراها خواهد بود و بخش تئاتر کودک و نوجوان و نمایش‌های عروسکی نیز به صورت متمرکز در فرهنگسراهای بهمن و خاوران اجرا می شود."

دبیر ششمین جشنواره تئاتر کانون ها اولویت متون انتخابی جشنواره را بر سه محور و موضوع خرده فرهنگ ها و فرهنگ ایرانی، مولانا و آثارش و پرداختن به امور شهروندی عنوان کرد و درباره تعداد آثار راهیافته به این دوره گفت: "18 نمایش در بخش صحنه، 17 نمایش کودک و عروسکی، هشت نمایش خیابانی و هفت نمایش در بخش جنبی از تهران و هشت نمایش صحنه ای، یک نمایش کودک و نوجوان و هفت نمایش خیابانی از 12 شهر کشور به جشنواره راه یافتند."

گودرزی خاطرنشان ساخت: "برای اینکه ماحصل کارگاههای آموزشی را در جشنواره داشته باشیم، کارگاهها را قبل از جشنواره برگزار کردیم که از کارگاه پرفورمنس توسط مهدی فرجپور یک نمایش در مراسم افتتاحیه و سه نمایش از کارگاه تئاتر مجادله توسط ظفر قهرمان نژاد در فضای پارک لاله اجرا می شود."

وی تصریح کرد: "این اولین بار است که جشنواره کانون ها به صورت سراسری برگزار می شود و دلیل آن این است که پایه و بستر تئاتر ما در شهر ستان هاست و اکثر هنرمندان فعال ما در سینما و تئاتر از همین شهرستان ها هستند. توجه به تئاتر شهرستان همیشه مد نظر ما بوده و حالا که از جایی مانند انجمن نمایش حمایت نمی شوند، سازمان فرهنگی هنری در این سال ها طیف میانی هنرمندان را تحت پوشش خود قرار داده است."

گودرزی یکی از دلایل تأخیر در پرداخت کمک هزینه به گروهها را تغییر در مدیریت سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران اعلام کرد و گفت: "این زمان مناسبی برای پرداخت کمک هزینه نیست، ولی اگر می خواستیم تاریخ جشنواره را به تعویق بیندازیم با مشکل مواجه می شدیم. به همین خاطر زمان پرداخت کمک‌هزینه را به 24 آبان یعنی حدود یک هفته مانده به آغاز جشنواره موکول کردیم."

کد خبر 582225

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha