خبرگزاری مهر - گروه دین و اندیشه : داستانهایی برای فکر کردن یکی از مجموعه طرحهایی است که برای رشد تفکر و یادگیری تدوین شده است. کتاب حاضر حاوی سی داستان است. هر داستان بر اساس مضمونی تنظیم شده است. مضامینی مثل خشم، زیبایی، زورگویی، جرات و ترس، مرگ و ... بعضی داستانها مشابه قرآنی دارد مثل داستان ریپ ون وینکل که مشابه داستان قرآنی اصحاب کهف است. داستانها از ملیتهای مختلف است. بعد از هر داستان، دو مجموعه سئوال و یک مجموعه با عنوان فعالیتهای دیگر وجود دارد.
اولین مجموعه سئوالها درباره خود داستان است که با یک پرسش کلیدی شروع می شود که بچه ها می توانند در کلاس درس درباره آن بحث کنند و در صورتی که به جواب نرسیدند با طرح ده سئوال مرحله به مرحله و به تدریج به جواب پرسش کلیدی سوق داده می شوند.
مجموعه سئوالهای دوم درباره مضمون داستان است که آن هم با یک پرسش کلیدی شروع می شود که مانند مجموعه سئوالهای اول چنانچه بچه ها در طول بحث خود به جواب نرسیده باشند با طرح ده سئوال رفته رفته به پاسخ پرسش کلیدی می رسند.
در قسمت فعالیتهای دیگر، از بچه ها خواسته می شود درباره داستان و یا بعضی موارد آن و نیز درباره مضمون نقاشی کنند، بحث کنند، نمایشنامه اجرا کنند و موارد دیگری مانند آن.
کتاب به شکل کاربردی و جذاب تنظیم شده است که در طی هر بخش آن بچه ها با علاقمندی، مفاهیم و مضامین مختلف را در ذهن خود نقش می بندند آن چنان که شخصیت شان شکل می گیرد و برای همیشه در فکرشان باقی می ماند.
نظر شما